Jelle van Es
Jelle van Es Deals 22 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

[DEAL] Apple AirPods Pro nu voor 209,95 euro

De laatste tijd hebben we al heel wat geschreven over de Apple AirPods Pro en de korting die daarop wordt gegeven. Zo kon je hem al eerder voor ongeveer 220 euro scoren. Dat was al een nette deal. Maar nu is hij bij verschillende webshops voor 209,95 euro te koop.

Kleine disclaimer bij dit linkje: wij maken gebruik van het partnernerprogramma van Amazon. Elke keer wanneer iemand via deze link een Apple AirPods Pro koopt, krijgt OMT een kleine commissie. Dat neemt echter niet weg dat dit gewoon een goede deal blijft.

Apple AirPods Pro voor weinig

Mocht je om de één of andere reden een hekel hebben aan deze webshop, dat kan, dan is hij onder andere ook bij Belsimpel voor dat bedrag te koop. Wat je ook kiest, feit blijft dat dit een mooie korting is die ons een klein beetje doet denken aan zoiets als Black Friday, waarbij ook vaak veel producten met korting te koop zijn. Alleen zijn het dan vaak niet de producten van Apple zelf, zoals deze AirPods Pro, die van korting worden voorzien.

AirPods Pro
De AirPods Pro

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten opzichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oor tips in drie formaten voor verschillende pasvormen.

Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je ze gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Scoor ze nu

Goed, de Apple AirPods Pro is dus een mooi product. Wil je er meer over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[DEAL] Apple AirPods Pro nu voor 209,95 euro
Sluiten