Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Accessoires 16 juli 2020

Brydge komt met verticaal docking station voor je MacBook Pro en Air

Iedereen die regelmatig thuis werkt (en dat zijn tegenwoordig best veel mensen) doet er goed aan om te investeren in een docking station. Geen gedoe meer met je oplader en vaak krijg je er ook nog een aantal extra poorten bij. handig voor ieder thuiskantoor, maar wat als je weinig ruimte hebt? Brydge heeft de oplossing voor MacBook gebruikers.

Brydge is namelijk begonnen met de verkoop van de MacBook Vertical Dock. In tegenstelling tot de docks die je gewend bent, gaat de MacBook er bij deze verticaal in. Het grote voordeel hiervan is dat hij daardoor minder ruimte inneemt. De voet is natuurlijk wat breder voor stabiliteit, maar wel aanzienlijk minder breed dan je MacBook Air of MacBook Pro. Handig als je weinig ruimte over hebt op je bureau.

Aansluitingen en koeling

Verder doet de MacBook Vertical Dock wat je van een dock gewend bent. Hij heeft twee USB-C poorten die je kunt gebruiken om je MacBook op te laden of een beeldscherm te koppelen. Nog een extra USB-C poort zou niet verkeerd zijn geweest, maar je kunt altijd nog met een extra dongle hub werken.

De MacBook Vertical Dock heeft daarnaast twee ventilatieopeningen voor een goede circulatie van koele lucht. Hierdoor wordt er extra lucht naar en van het koelingssysteem van je MacBook gebracht. Brydge beweert dat dankzij dit efficiënte systeem je MacBook zelfs tijdens het uitvoeren van zware processen lekker koel blijft.

Brydge Vertical Dock MacBook Pro MacBook Air front
Verticaal betekent minder ruimte.

Verder heeft het verticale docking station zogenaamde ‘precision alignment features.’ Dit systeem zorgt ervoor dat je MacBook moeiteloos opgelijnd wordt met de aansluitingen. Zo glijdt je MacBook Pro of Air altijd gemakkelijk in het docking station. Zelf met één hand stop je ‘m er zo in en haal je hem er net zo gemakkelijk weer uit.

De Brydge Macbook Vertical Dock bestellen

De MacBook Vertical Dock voor de 15-inch MacBook Pro (2016-2019) en de 13-inch MacBook Pro (2016-2020) is nu te bestellen op de website van Brydge voor € 159,99. Heb je een 16-inch ‌MacBook Pro‌ of een 13-inch ‌MacBook Air‌ (2018-2020), dan zul je moeten wachten tot oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brydge komt met verticaal docking station voor je MacBook Pro en Air
Sluiten