Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 15 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple TV+ brengt trailer naar buiten voor nieuwe komedieserie Ted Lasso

Apple TV+ krijgt volgende maand een nieuwe komedieserie genaamd Ted Lasso. En daarvan is er nu een fijne trailer verschenen om je alvast een beetje in de juiste stemming te brengen.

In Ted Lasso zien we een hoofdrol weggelegd voor Jason Sudeikis. We kennen hem van films als Horrible Bosses en Meet the Millers. Verder treedt hij vaak op in het Amerikaanse komedieprogramma van Saturday Night Live. Ted Lasso bestaat uit 10 afleveringen.

Apple TV+ komt met Ted Lasso

In de Apple TV+-serie Ted Lasso maken we kennis met de man waar de serie naar is vernoemd: Ted Lasso. Hij is in de Verenigde Staten een coach van een American Footballteam op het College-niveau. In plaats van dat de beste man binnen zijn eigen land carriere maakt, neemt hij een opmerkelijke stap richting het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij namelijk aangesteld tot de trainer van een voetbalteam. En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuur met een sport waar je eigenlijk totaal geen kaas van hebt gegeten.

De bovenstaande trailer toont min of meer aan dat het een ietwat simpele komedie wordt die bepaalde elementen uitvergroot om op die manier tot een grappig moment te komen. Hoe de makers dat tien afleveringen lang interessant gaan houden, dat wordt nog de grote vraag. Vanaf 14 augustus moet de serie gaan draaien op Apple TV+.

Wat is er nog meer in de aanbieding

Buiten de nieuwe serie Ted Lasso op Apple TV+ is er natuurlijk nog veel meer te bekijken op de service. Zo verscheen onlangs Tom Hanks’ Greyhound, die op dit moment goed is voor het vestigen van nieuwe records voor de service. Een ander interessant project is die van ‘Where the Wild Things Are’, waarover je hier meer leest. En tot slot kun je sinds afgelopen week Little Voice bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV+ brengt trailer naar buiten voor nieuwe komedieserie Ted Lasso
Sluiten