Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 27 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple TV+ komt met tweede seizoen For All Mankind: trailer lekt al uit

For All Mankind was een van de eerste series op Apple TV+. Nu komt de streamingdienst met een tweede seizoen van de serie.

Eind jaren ’60 was een bijzondere tijd. De Verenigde Staten en de Sovjet-Unie waren met elkaar in een ruimtewedstrijd verwikkeld om als eerste een man op de maan te zetten. Uiteindelijk weten we hoe die is afgelopen: Neil Armstrong was de eerste man op de maan en sprak de inmiddels legendarische woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.”

For All Mankind komt met een alternatief scenario

In For All Mindkind gaat het wat anders. Zij schetsen een alternatief scenario neer voor die tijd. Daarin is de Sovjet-Unie de eerste die de maan bereikt. De serie gaat nog verder. In For All Mankind zien we wat er zou gebeuren als de ruimtewedloop tussen de twee landen gewoon zou blijven doorgaan.

Er is dus genoeg voer voor een tweede seizoen. Dat lijkt Apple ook door te hebben, aangezien er nu een trailer is gelekt voor het nieuwe seizoen op IMDb. Apple zelf heeft kort daarop besloten om de trailer zelf maar op Youtube te zetten.

Een van de eerste series op Apple TV+

For All Mankind was een van de eerste troeven voor Apple TV+. De serie werd bij de start van Apple TV+ gereleased naast shows als The Morning Show en See. Het is dan ook geen verrassing dat het een van de eerste series op het platform wordt met een tweede serie.

Inmiddels heeft Apple ook een hele reeks aan nieuwe series voor het platform aangekondigd de afgelopen maanden. Zo komt het onder andere met de spionageserie Echo 3, science-fictionserie Foundation en oorlogsdrama Masters of the Air. Naast series is Apple TV+ natuurlijk ook een goed platform voor series. Zo zagen we deze maand Greyhound van Tom Hanks in première gaan. Ook sloot het met verschillende filmmakers en -producenten verschillende overeenkomsten voor exclusieve rechten voor toekomstige producties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple TV+ komt met tweede seizoen For All Mankind: trailer lekt al uit
Sluiten