Jelle van Es
Jelle van Es App Store 17 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple Arcade krijgt vandaag de game Necrobarista

Op de Apple Arcade kun je op dit moment losgaan met meer dan honderd verschillende games. Maar je wilt als gamer natuurlijk altijd meer. Wat dat betreft is de game Necrobarista een aanrader.

Necrobarista is vanaf vandaag speelbaar via de Apple Arcade. En daarmee kun je hem op dat platform als eerste spelen. De game verschijnt op 22 juli op de pc en pas volgend jaar op de Nintendo Switch en de PlayStation 4.

Necrobarista op de Apple Arcade

Bovendien moet je op die andere platformen er zo’n 20 euro voor neerleggen, terwijl Necrobarista op de Apple Arcade dus onderdeel is van je actieve abonnement. Dat lijkt ons een goede deal. In de game reis je af naar een koffiehuis in de Australische stad Melbourne. Daarin krijgen de overledenen de kans om voor één nacht contact te zoeken met hen die nog in leven zijn. Lekker apart dus.

Necrobarista Apple Arcade
Necrobarista op de Apple Arcade

Necrobarista op de Apple Arcade is een game die geïnspireerd is op verschillende animestijlen en wordt gemaakt door ontwikkelaar Route 59. Het is de eerste game van de Australische ontwikkelaar. In het verhaal is het de bedoeling dat je verschillende korte verhalen ontdekt van de verschillende personages en de beweegredenen waarom de doden voor 24 uur naar de koffiebar komen. Je moet de game zien als een 3D visual novel, dus ideaal voor hen die houden van een verhaal in hun game. Daarnaast moet ook de soundtrack de moeite waard worden, aangezien die gemaakt is door Kevin Penkin, die eerder soundtracks maakte voor Florence, Made in Abyss en Norn9.

Update voor games

Daarnaast laat Apple in een persbericht weten dat er voor verschillende titels binnen de Apple Arcade er updates zijn. Op die manier kun je in games als Word Laces, Super Mega Mini Party, Super Impossible Road, EarthNight en Lifeslide nieuwe content verwachten. Wil je meer lezen over de games? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Arcade krijgt vandaag de game Necrobarista
Sluiten