Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 20 juni 2020

Weekend poll: ervaar je meer privacy na twee jaar GDPR/AVG?

Zegt de datum 25 mei 2018 je nog iets? Op die dag trad de nieuwe Europese privacywet in werking. De GDPR (General Data Protection Regulation) of in goed Nederlands AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) bracht een groot aantal veranderingen. Zo mag persoonsgegevens verzamelen niet zomaar en heb je altijd recht op inzage.

Hoe is het twee jaar later in de praktijk? Ervaar jij meer privacy door de strengere wet, of heb je het idee dat het er door allerlei verplichte toestemmingen moeten geven juist op achteruit is gegaan. Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: ervaar je meer privacy na twee jaar GDPR/AVG?
Sluiten