Weekend poll: moet de iPad net als de Mac vensters krijgen?

De iPad evolueert. De afgelopen tijd kreeg de tablet functies die tot nu toe voorbehouden waren aan de Mac. Denk aan ondersteuning voor USB-sticks, lettertypen en meerdere instanties van dezelfde app. Onlangs kwam er ook volledige ondersteuning voor trackpads en muizen. Het Magic Keyboard voor iPad Pro symboliseert deze verandering.

Een belangrijk verschil tussen iPadOS en macOS is het ontbreken van vensters. Multitasking is daardoor beperkt tot een vrij rigide geheel met twee of drie apps naast elkaar. Moet de iPad net als de Mac ondersteuning voor vensters krijgen? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te kunnen stemmen!)

vensters mac
Vensters in System 7 (1991) op de Mac – Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Weekend poll: moet de iPad net als de Mac vensters krijgen?
Sluiten