Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 27 juni 2020

Weekend poll: Intel of Apple Silicon voor je volgende Mac?

Het was misschien wel de grootste aankondiging van WWDC 2020. Naast de iPhone en iPad krijgt ook de Mac een processor die door Apple zelf gemaakt is. Apple Apple Silicon vervangt vanaf eind 2020 de Intel Core-chips in de Mac. Tot die tijd weten we weinig concreets over bijvoorbeeld de prestaties.

De volledige transitie duurt twee jaar en nieuwe Intel Macs zullen die periode nog steeds verschijnen. Apple is voorlopig ook niet van plan te stoppen met het ondersteunen van Intel. Je hebt dus echt wat te kiezen. Welke volgende Mac ga je kopen? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: Intel of Apple Silicon voor je volgende Mac?
Sluiten