Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 16 juni 2020
Leestijd: 2 minuten

Met deze app maak je makkelijk screenshots van je Apple Watch

Soms heb je de behoefte om aan anderen te laten zien hoe iets er uit ziet op je Apple Watch. Maar in veel gevallen ben je dan eigenlijk veroordeeld tot het maken van een foto en dat ziet er niet heel erg goed uit. Gelukkig is er nu een app die dit probleem verhelpt.

Het gaat om de app genaamd Watchshot, welke je hier kunt downloaden. En de app is gratis, dus het kan geen kwaad om het te proberen.

Maak je Apple Watch screenshots met Watchshot

Het idee van Watchshot is simpel. Je maakt een screenshot van wat je op je Apple Watch doet zoals je gewend bent. Dat is een functie die er al wat langer is. Het verschil zit hem in het feit dat je met deze app de gemaakt screenshot in een mock-up van een Apple Watch plaatst. Op die manier is de screenshot dus te tonen op een apparaat zoals je die normaal om je pols hebt. En dat maakt het weer een stuk fijner om het gemaakte beeld te delen met anderen. Een screenshot van wat je doet om je apparaat komt veel beter naar voren wanneer je dat apparaat ook daadwerkelijk ziet.

Watchshot

Met Watchshot kun je kiezen uit dertig verschillende soorten Apple Watch-modellen. Dat geeft je dan ook weer een idee hoe een bepaalde achtergrondafbeelding die je gekozen hebt staat bij een bepaald bandje die je wilt gaan kopen. Er is de keuze uit platen als aluminium, roestvrij staal en keramiek en qua bandjes zijn er ook verschillende soorten keuzes. Er is zelfs de keuze om de 2020 Pride Edition Sport Bands in te stellen.

Wanneer je de screenshot via Watchshot aan een Apple Watch hebt gekoppeld, dan kun je de afbeelding weer makkelijk in je Foto-bibliotheek plaatsen en van daaruit weer delen via andere apps. Dat is bijvoorbeeld ook handig wanneer je een artikel schrijft over een nieuwe functie op de Apple Watch en dat goed in beeld wilt brengen. Wil je meer lezen over het apparaat? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze app maak je makkelijk screenshots van je Apple Watch
Sluiten