Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 24 juni 2020

Huawei gaat een stap verder: nieuwe winkel komt akelig bekend voor

Om de strijd aan te gaan met merken als Samsung en Apple, heeft Huawei zijn grootste flagship store ooit geopend in Shanghai. Maar misschien heeft de Chinese techgigant zich iets teveel gericht op de concurrentie met Apple…

De nieuwe Huawei winkel in Shanghai komt namelijk akelig bekend voor. Heel erg akelig…

Huawei opent een Apple Store

Bedrijven als Samsung en Apple hebben wereldwijd allerlei fysieke winkels geopend voor hun klanten. Dat doet Apple in Europa iets meer dan Samsung, maar beide partijen staan bekend om de opvallende winkels waar jij als consument uitermate goed geholpen kan worden. Niet alleen bij het aanschaffen van nieuwe producten, maar ook zeker bij het repareren van degene die je al in huis hebt. Huawei wil wat dat betreft niet achterblijven en heeft besloten om zijn grootste winkel ooit te openen. Dat doet het bedrijf in Shanghai en de foto’s liegen er niet om: de winkel is uiterst indrukwekkend te noemen.

Maar wie goed naar de afbeeldingen kijkt, zal misschien wel het een en ander herkennen. Huawei heeft zich overduidelijk gericht op de concurrentie met Apple en schuift het niet onder stoelen of banken. Tijd voor een spelletje Huawei Flagship Store of Apple Store?

De Experience Room van Apple Champs-Élysées is een unieke. Dit komt voornamelijk door de stijl van het Parijse appartement uit 1800. Je zou het met gemak een inspirerende plek kunnen noemen, zoals de mensen van Huawei dat kunnen beamen.

Of wat dacht je van deze geniale opstelling in de nieuwe winkel van Huawei?

Of deze?

Het mag duidelijk zijn: Huawei is, net als wij, fan van de unieke Apple Store stijl.

Niet de eerste keer

Dit is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurt. Eerder dit jaar, in februari om precies te zijn, opende Huawei ook al een flagship store. Die winkel vestigde zich in Barcelona, pal naast Apple Passeig de Grácia. Daar maakte Huawei ook al gebruik van bepaalde ontwerpelementen, waar Apple zelfs patent op heeft.

Reageer op artikel:
Huawei gaat een stap verder: nieuwe winkel komt akelig bekend voor
Sluiten