Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 17 juni 2020

Apple’s WWDC20 keynote volgen? Zo doe je dat op YouTube!

Op 22 juni trapt Apple WWDC20 af met een keynote. Dat werd gisteren bekend toen het bedrijf uit Cupertino de uitnodigingen voor de presentatie verstuurde. Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd is de livestream te volgen en Apple zorgt er nu al voor dat jij deze niet gaat missen.

Op het officiële YouTube-kanaal van Apple is al een link naar de livestream te vinden. Dit doet het bedrijf uit Cupertino zodat geïnteresseerden alvast een herinnering in kunnen stellen, zodat de keynote niet gemist wordt aanstaande maandag.

WWDC20 keynote te volgen op YouTube

Aanstaande maandag gaat de keynote van Apple om 19:00 uur Nederlandse tijd van start. Op dat moment trapt het bedrijf uit Cupertino WWDC20 af. Gezien de maatregelen omtrent het coronavirus, zal de presentatie dit keer niet voor publiek gegeven worden. Apple moet alles dus volledig online doen en zendt de livestream vanuit Apple Park uit.

Deze livestream is dit jaar ook op YouTube te volgen. Het is het tweede Apple Special Event dat te volgen is via het platform van Google. Het eerste evenement dat te volgen was via YouTube was in september vorig jaar, toen Apple de iPhone 11 introduceerde.

Zoals gezegd is het mogelijk om via bovenstaande livestream alvast een herinnering in te stellen. Dat doe je door naar de video te gaan en voor de optie ‘Set reminder’ te kiezen. Deze is te vinden in het blokje met de datum en tijd van het evenement.

De livestream is uiteraard niet alleen op YouTube te volgen. Ook op de volgende manieren kijk je mee:

Voorheen werden Apple evenement ook nog wel eens uitgezonden op Twitter. Dat lijkt nu niet meer aan de orde te zijn.

Wij volgen het evenement volgende week op de voet en zijn ook aanwezig bij verschillende sessies. Alle berichten over WWDC20 zijn op deze pagina te vinden.

Reageer op artikel:
Apple’s WWDC20 keynote volgen? Zo doe je dat op YouTube!
Sluiten