Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 16 juni 2020

Apple verstuurt uitnodigingen voor digitale WWDC20 en wij zijn erbij!

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor de digitale WWDC20. Op 22 juni, om 19:00 uur Nederlandse tijd barst het online evenement los met een keynote en wij zijn erbij aanwezig! Digitaal dan…

Dat wij een uitnodiging hebben gekregen voor WWDC20 wil overigens niet zeggen dat jullie de keynote niet kunnen volgen. Zo is via de website van Apple de livestream ook te zien. Je kan op maandag 22 juni dus gewoon meekijken.

WWDC20 om 19:00 uur van start

Volgende week barst het los tijdens de eerste digitale variant van WWDC20. Zoals gezegd wordt het evenement afgetrapt met een keynote. Dat is dit jaar niet anders, al zal het dit keer zonder een groot publiek zijn. Vanwege het coronavirus vindt WWDC20 dit jaar alleen digitaal plaats en wordt de keynote alleen als livestream uitgezonden. We zijn dit jaar dus niet aanwezig in de zaal.

Over die livestream valt overigens nog wel iets te zeggen. Het valt namelijk op dat Apple het woord ‘Live” nergens benoemd. Het lijkt er dus een beetje op dat het niet gaat om een live presentatie, maar dat Apple ervoor kiest om de keynote van te voren op te nemen.

Apple WWDC20
De uitnodiging

Hoe kan ik het volgen?

De keynote op maandag 22 juni is op verschillende manieren te volgen. Niet alleen via de website van Apple volg je de WWDC20 presentatie, maar ook op de volgende plekken:

Genoeg plekken waarop jij maandagavond de keynote kan volgen dus!

Wij zijn er de hele week bij!

Zoals gezegd hebben wij een uitnodiging ontvangen van Apple en dat betekent dus dat we er de hele week bij zijn. Dat is voor de keynote niet zo heel bijzonder, maar voor de rest van de week is dat zeker interessant. We zullen bijvoorbeeld digitaal aanwezig zijn bij allerlei evenementen, presentaties en sessies. Hierdoor kunnen we jullie volgende week alle in’s en out’s vertellen.

Uiteraard gaan we proberen jullie zoveel mogelijk te betrekken bij WWDC20. Hou de website dus goed in de gaten! Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Reageer op artikel:
Apple verstuurt uitnodigingen voor digitale WWDC20 en wij zijn erbij!
Sluiten