Apple TV+ lanceert de officiële trailer voor ‘Little Voice’

Apple heeft de officiële trailer van zijn nieuwe serie ‘Little Voice’ uitgebracht. De onthulling geeft een tipje van de sluier weg met enkele personages en nummers van de soundtrack.

Little Voice is in het genre drama te plaatsen en is geregisseerd door Sara Bareilles, Jessie Nelson en Emmy Award winnaar J.J. Abrams. Naast drama hoort de serie ook in het hokje ‘coming-of-age’ thuis. Erin staat het leven van musicienne Bess King in New York centraal, die door Brittany O’Grady wordt gespeeld.

Apple TV 6
De Apple TV settop box met afstandbediening

Wat kunnen we verwachten?

Apple haalt aan dat het bij de serie gaat om ‘je eigen authentieke stem’ te vinden en waardeert het idee om de moed te hebben die stem te gebruiken en te verheffen.

“Little Voice is een ode aan de muzikale diversiteit van New York,” aldus Apple. “Brittany O’Grady, Sean Teale, Colton Ryan, Shalini Bathina, Kevin Valdez, Phillip Johnson Richardson en Chuck Cooper spelen er onder andere in mee. In deze nieuwe serie staat een unieke en getalenteerde artiest centraal, die moeite heeft om haar dromen waar te maken en daar bovenop te maken krijgt met afwijzing, liefde en lastige familiesituaties.”

Wanneer is Little Voice te zien?

Little Voice is vanaf 10 juli beschikbaar op Apple TV+. De onthulling van de serie pakt Apple handig aan. Door steeds een groter deel van de sluier op te lichten, valt er steeds weer iets nieuws over te schrijven. Zo waren er van Little Voice al eerder enkele beelden te zien.

Apple zet zijn beste beentje voor om een geduchte concurrent voor andere streamingdiensten te worden. Met Netflix, maar ook met onder meer Disney+, Amazon Video en Videoland is het aanbod groot. Om daar tegen op te boksen kan je op Apple TV+ naast Little Voice binnenkort ook een Israëlische spionagethriller, Tom Hanks’ Greyhound en The Afterparty verwachten.

Reageer op artikel:
Apple TV+ lanceert de officiële trailer voor ‘Little Voice’
Sluiten