Apple TV+ laat eerste beelden zien van serie Little Voice

Door: Jeroen Kraak - 4 reacties
Little Voice Apple TV+
(Afbeelding: Apple)

Little Voice is een van de nieuwe series die op Apple TV+ moet uitkomen. Vandaag heeft Apple de eerste beelden prijsgegeven.

Apple zit niet stil als het om Apple TV+ gaat. Het bedrijf voegt steeds nieuwe namen aan de line-up toe. Vorige maand voegde het medium Central Park toe aan hun Library en aankomende maand is het tijd voor Greyhound en Little Voice.

Little Voice

Little Voice is de nieuwste serie van Apple. In de serie volg je Bess King, een talentvolle muzikante die moeite heeft om haar dromen achterna te gaan. Ze krijgt te maken met afwijzing, liefde en ingewikkelde familieproblemen. De hoofdrol wordt vertolkt door Brittany O’Grady en de muziek, die in de productie een belangrijke rol speelt, is gemaakt door Sara Bareilles, die eerder genomineerd was voor een Tony Award. De film wordt door de makers ook wel een liefdesbrief aan de diversiteit van muziek in New York.

Little Voice wordt gemaakt door de productiemaatschappij Bad Rodot Productions van J.J. Abrams. Zelf was hij als producent eerder verantwoordelijk voor Westworld en Mission: Impossible – Fallout. Ook regisseerde hij Star Wars: Episode IX.

Greyhound

De serie komt op Apple TV+ op 10 juli. Een bijzondere datum, aangezien dan ook de film Greyhound op het platform komt. De oorlogsfilm over een kapitein die een konvooi schepen door de Atlantische oceaan leidt tijdens de Tweede Wereldoorlog, zou eigenlijk in de bioscoop komen. Door de coronacrisis is de film voor vermoedelijk 70 miljoen dollar verkocht aan Apple TV+. Het film is een project van Tom Hanks die tevens de hoofdrol heeft.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  klaas.

  Met The Cruel Sea is in nijn beleving de ultime film over convooien op de Atlantische Oceaan gemaakt. Wel engels maar toch.

  Ook van Little Voice is al jaar en dag een engelse film.

 • Profielfoto
  error

  Tot nu toe is vrijwel alle content te Apple TV+ gezapige niets-aan-de-hand tv, volledig gericht op een Amerikaans publiek. Laat Apple zich vooral bezighouden met haar- en software. Hun muziek- en film/tv-smaak is zorgwekkend saai.

 • Profielfoto
  error

  *hard- en software (is de edit-functie verdwenen?)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Er IS geen edit-functie bij nieuwsberichten.