Apple is van plan om de verschillende services te bundelen

Door: Jelle van Es - 10 reacties
apple tv+ logo grijs 16x9
(Afbeelding: Apple)

Dat Apple een bedrijf is dat van vele markten thuis is, dat hoeven we onze lezers eigenlijk niet te vertellen. Naast de verschillende apparaten die het bedrijf uitbrengt, zijn er ook diverse services beschikbaar.

Denk daarbij aan services als Apple Music, TV+, News (vooral in de Verenigde Staten interessant) en meer. Website 9to5Mac heeft nu nieuw bewijs gevonden dat het bedrijf van plan is deze verschillende services in een bundel aan te bieden.

Apple wil services in een bundel aan bieden

Het bewijs voor deze bundel aan services die door Apple zou worden aangeboden was door de website gevonden in de iOS 13.5.5 beta code. Nu is het niet voor het eerst dat er gesproken wordt over de mogelijkheid dat services van het bedrijf worden gebundeld. In 2019 werd daar al over gesproken en schreven we destijds dit bericht daar over. Toen was men nog in gesprek met de verschillende partijen die over de rechten van de producten gingen. Wellicht dat daar een goede uitslag uit is gekomen en het bedrijf zich nu voorbereid op de mogelijkheden om de diensten als een bundel te verkopen.

Apple Music
Music (Afbeelding: Apple)

Momenteel zouden de drie bundels in de Verenigde Staten je zo’n 30 dollar per maand kosten als je ze los afsluit. Als bundel zou het kunnen dat dit bedrag omlaag gaat naar iets van 20 dollar. Daardoor is het voor consumenten interessanter om alles in één keer te scoren. En Apple weet dat wanneer een consument eenmaal binnen is, de kans kleiner is dat het abonnement weer snel wordt opgezegd. Op die manier kun je als bedrijf dus onder aan de streep meer inkomsten verwachten en dar draait het natuurlijk allemaal om bij het bedrijf.

In de beta code wordt er gesproken over termen als ‘Bundle offer’ en ‘bundle subscribtion’ en dat zou afwezig zijn in vorige iOS-updates van Apple.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  interFACE

  Here we go again.. ben alweer gestopt met lezen bij de titel: Apple is van plannen…

  Lees je werkje nu eens aandachtig na. Het is zoo slordig en getuigt niet van kwaliteit. Is er niemand van Mediahuis die eens een keer meeleest?

 • Profielfoto
  klaas.

  Kom op. Het is of :Apple is van plan of Apple heeft plannen. Deze samentrekking ziet er vreemd uit.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  ‘Apple is aan het plannen…’

  :)

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Ik ga Apple News niet gebruiken, Apple TV+ niet. Enkel iCloud en Apple Music. Maak daar eerst eens een jaarbetaling met korting van. Ik snap niet waarom een individuele Apple Music wel per jaar kan (99 euro) maar een family niet.

 • Profielfoto
  Di May

  ‘Zo’ …

  Is dat nu met twee o’s ?
  Of toch maar met één ‘o’.

  Of is Apple een zoo aan ’t plannen ?

   

 • Profielfoto
  SvS

  iAmRenzo op 4 juni 2020 13:15
  Ik ga Apple News niet gebruiken, Apple TV+ niet. Enkel iCloud en Apple Music. Maak daar eerst eens een jaarbetaling met korting van. Ik snap niet waarom een individuele Apple Music wel per jaar kan (99 euro) maar een family niet.

  Hier loop ik ook tegenaan. Jaarabbo voor Family ontbreekt…

 • Profielfoto
  hagar2008

  Zoo moet zo zijn
  Dar is daar
  Voorbereid moet met dt

  En dat is nog maar de spelling… over de verwrongen zinsconstructies zal ik maar zwijgen. Kijk, ik vind het geweldig dat tieners deze site uit de grond hebben gestampt en ik kom regelmatig eens langs, maar spellcheckers bestaan al meer dan 20 jaar, jongens.

 • Profielfoto
  iMakkie

  Kunnen jullie ook nog iets positief zeggen als commentaar!
  wees toch blij dat deze mensen deze website voor ons maken.

  Dank jullie voor jullie werk. Mag ook wel eens gezegd worden.

 • Profielfoto
  RW076

  iMakkie op 4 juni 2020 18:48
  Kunnen jullie ook nog iets positief zeggen als commentaar!
  wees toch blij dat deze mensen deze website voor ons maken.

  Dank jullie voor jullie werk. Mag ook wel eens gezegd worden.

  Loop niet zo te deugen pik.

 • Profielfoto
  SteveSnobs

  interFACE op 4 juni 2020 11:19
  Here we go again.. ben alweer gestopt met lezen bij de titel: Apple is van plannen…

  Lees je werkje nu eens aandachtig na. Het is zoo slordig en getuigt niet van kwaliteit. Is er niemand van Mediahuis die eens een keer meeleest?

  Stel je eens voor dat iemand een foutje maakt poe poe nou nou. Het zal niet meer gebeuren hoor uwe excellentie.