Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 20 mei 2020

iPhone 11 Pro als opvouwbare smartphone? Dan zou Apple het zo moeten doen!

Bedrijven als Samsung en Huawei gaan als een malle aan de haal met opvouwbare smartphones, maar Apple blijft rustig toekijken. Iets dat anno 2020 alles behalve een verkeerde zet lijkt te zijn. Maar wat nou als het bedrijf uit Cupertino wel aan de slag zou gaan met een opvouwbare iPhone 11 Pro?

Dan zou Apple het, wat mij betreft, op onderstaande manier moeten doen. De mensen van iOS beta news delen op YouTube een render van de iPhone 11 Pro als opvouwbare smartphone. Eerlijk is eerlijk, hier zou ik best wel eens gebruik van willen maken.

Opvouwbare Apple iPhone 11

Het kan zo zijn dat opvouwbare smartphones een toekomst hebben in de smartphone markt. Ik geloof daar persoonlijk wel in. Maar omdat de ontwikkelingen op dat gebied nog te minimaal zijn, denk ik ook dat het succes voorlopig uit blijft. Ligt het niet aan de prijs die ermee gepaard gaat, dan ligt het wel aan het materiaal waar het mee gemaakt wordt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Apple zijn handen er op dit moment nog vanaf houdt. Maar het is wel interessant om te zien hoe Cupertino er, wanneer de situatie anders was geweest, mee aan de slag zou zijn gegaan.

Gelukkig vroeg #iOS beta news zich hetzelfde af. Het kanaal op YouTube staat bij zijn achterban bekend om de ontwerpen die het maakt van Apple-producten. Niet alleen van de AirPods Studio of de iPhone 12, maar dus ook van een opvouwbare iPhone 11 Pro. Een smartphone die niet alleen beschikt van een volledig scherm, maar ook beschikt over een half scherm op de achterkant. Hierdoor is deze iPhone 11 Pro zowel uitgeklapt als ingeklapt te gebruiken.

We zien onder andere ook dat de iPhone 11 Pro, in dit ontwerp, gebruikt maakt van een hole-punch notch. Deze zit, net zoals bij de Galaxy Z Flip van Samsung, in het midden van het scherm. De schermranden lijken bijzonder dun te zijn en er zit een vingerafdrukscanner verwerkt aan de zijkant van de iPhone. Benieuwd naar de beelden, dan is de gehele video hieronder te bekijken.

Mocht de technologie en de markt ver genoeg zijn, zou jij dan interesse hebben in een opvouwbare smartphone? Laat het ons in de opmerkingen weten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 11 Pro als opvouwbare smartphone? Dan zou Apple het zo moeten doen!
Sluiten