Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 25 mei 2020

Dit is de nieuwe content die deze week op Apple TV+ verschijnt

Apple TV+ is nu een aantal maanden beschikbaar. In die tijd brengt de elektronicagigant wekelijks nieuwe films en afleveringen van haar series die nergens anders zijn te zien. Deze week nieuwe afleveringen van Defending Jacob, Mythic Quest en Central Park.

Mythic Quest: Raven’s Banquet

Sinds afgelopen vrijdag zijn is er een speciale aflevering te zien van Mythic Quest: Raven’s Banquet. Deze aflevering is speciaal geschreven voor de quarantaineperiode. Dit deel van de serie is dus gefilmd en gemonteerd ten tijde van social distancing. In de halfuur-durende show is het team dat werkt aan de grootste multiplayer-game thuis aan het werk. Terwijl Ian moeite heeft met alleen-zijn starten Brad en David een wedstrijd voor het goede doel en zien we hoe een videovergadering niet heel gladjes verloopt.

Defending Jacob

Ook deze week is er weer nieuwe aflevering van Defending Jacob in de serie. Sinds afgelopen vrijdag is aflevering zes van de serie te zien. Andy doet er nog steeds alles aan om zijn zoon Jacob vrij te pleiten van moord. Geadviseerd door de therapeut in het verdedigingsteam wordt het DNA gecheckt om te kijken of Jacob een ‘moord-gen’ heeft. Wel komt naar voren dat hij geen empathie en compassie heeft. Aflevering zeven van de serie is aankomende vrijdag te zien op Apple TV+.

Central Park

Vanaf vrijdag 29 mei is de nieuwe serie Central Park te zien. De animatieserie van de makers van Bob’s Burgers gaat over een familie die in Central Park woont. Owen (de parkmanager) en zijn vrouw Paige (journalist) wonen samen met hun drie kinderen in een huis in het park. Daar krijgen ze te maken met het gemene oude vrouwtje Bitsy Brandenham die tevens een hotel bezit. Zij ziet het park als een ideale plaats om haar imperium uit te bouwen. Wij spraken eerder de makers van de serie over de totstandkoming. Het bijzondere aan de productie is dat het een musical is. Hierdoor zitten er in elke aflevering vier liedjes.

Reageer op artikel:
Dit is de nieuwe content die deze week op Apple TV+ verschijnt
Sluiten