Apple en Nike lanceren nieuwe Pride Edition bandjes voor je Apple Watch

Apple komt net als voorgaande jaren ook in 2020 weer met speciale Pride-bandjes voor de Apple Watch. Ditmaal geen geweven variant, maar de keuze uit twee verschillende bandjes van fluorelastomeer.

De lancering van de twee nieuwe Apple Watch bandjes gaat gepaard met het verhaal van Elle Smith. Zij werd door de LGBTQ-belangenorganisaties GLSEN verkozen tot Student Advocate of the Year. Apple ondersteunt en deelt het werk van GLSEN, een organisatie die die de wereldwijde beweging inspireert en helpt om discriminatie, pesterijen en pesten op scholen te beëindigen door voorstanders te ondersteunen en middelen te verstrekken.

Het hele verhaal van Elle Smith kun je lezen in het officiële persbericht van Apple.

Apple onthult nieuwe Pride-bandjes

Om hun eigen klanten te helpen om Pride te vieren, heeft Apple twee nieuwe Apple Watch Pride Edition-bands gelanceerd. De eerste is een door de regenboogvlag geïnspireerde versie van het welbekende sportbandje. Deze is dit jaar voorzien van een kunstzinnig verticaal gestreept regenboog ontwerp.

Klik/tap voor groter.

Ook Nike doet mee

Voor de verandering komt Apple dit jaar niet met een kleurrijke versie van het geweven bandje. In plaats daarvan wordt Apple’s eigen sportbandje vergezeld door een nieuwe Apple Watch Nike Pride Edition Sport Band. Dit is het Lichtgewicht fluorelastomeer bandje met de gaatjesstructuur. De openingen zijn nu voorzien van de regenboogkleuren. Hierdoor is het Pride-bandje van Nike wat subtieler dan de versie van Apple.

Klik/tap voor groter.

Beide Pride-bandjes voor de Apple Watch zijn nu te bestellen op de website van Apple en kosten € 49,-.

Nieuwe Pride-wijzerplaten

Wil je wat meer kleur op je Apple Watch, maar vind je de aanschaf van een nieuw bandje wat veel van het goede? Dan kun je ook je wijzerplaat aanpassen. Sinds gisteren kun je updaten naar watchOS 6.2.5 en daarin zitten een aantal nieuwe wijzerplaten verborgen.

Reageer op artikel:
Apple en Nike lanceren nieuwe Pride Edition bandjes voor je Apple Watch
Sluiten