Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Nieuws 6 mei 2020

Amazon verlaagt prijs van de iPhone 11: nog nooit zo goedkoop

Het is inmiddels bijna twee maanden geleden dat Amazon de deuren officieel opende in Nederland. Bestellen bij de Amerikaanse winkelgigant was altijd al mogelijk, maar het is nu nog makkelijk geworden om te profiteren van de lage prijzen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone.

De iPhone 11 is nu ruim een half jaar op de markt, maar nog steeds een meer dan uitstekende koop. Zeker nu hij langzaam in prijs begint te dalen. Op de officiële Apple website kost de iPhone 11 nog € 809.-, maar op andere websites vind je het toestel al snel voor ruim zestig euro minder. Nog steeds te duur? Dan kun je het beste naar Amazon gaan.

iPhone 11 nog nooit zo goedkoop

Sinds kort kun je daar namelijk een iPhone 11 bestellen voor € 714,-. Zo goedkoop is dit toestel nog nooit geweest. Er zijn alleen wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo kun je de iPhone 11 al wel bestellen op Amazon, maar is hij pas vanaf 14 mei verkrijgbaar. Je zult dus iets langer moeten wachten op je nieuwe smartphone.

iPhone 11 kleuren
Alle kleuren op een rij.

Daarnaast verschilt de prijs per kleur. Zwart en geel zijn verreweg het goedkoopst. Deze kosten respectievelijk € 714,- en € 714,99. Wil je eigenlijk voor PRODUCT(RED) gaan? Dan is het nog steeds de moeite waard om naar Amazon te gaan. Deze is vanaf 14 mei namelijk leverbaar voor € 734,-. De witte, paarse en groene variant zijn niet goedkoper dan bij de concurrentie.

De beste deals op Amazon

Althans, dat is wanneer je voor de 64 GB versie gaat. De prijzen van verschillende kleuren en opslag varianten lopen namelijk nogal uiteen. Hieronder hebben we de beste Amazon deals voor je op een rij gezet.

De iPhone SE

Vind je de iPhone 11 ook op Amazon nog steeds aan de prijzige kant? Dan is het misschien een idee om voor de iPhone SE te gaan. Alles wat je moet weten over dit toestel lees je hier in onze review. Overtuigd? Klik dan hier voor de allerbeste iPhone SE deals.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amazon verlaagt prijs van de iPhone 11: nog nooit zo goedkoop
Sluiten