Aanbieding: gewone Apple AirPods nu ook voor bodemprijs te koop

Door: Jelle van Es - 17 reacties
AirPods

Eerder maakten we al melding dat de Apple AirPods Pro nu met een flinke korting te koop zijn. Op die manier heb je de beste deal ooit. Maar ook de normale versie is met een flinke korting te scoren.

Deze ‘gewone’ Apple AirPods worden nu voor nog geen 140 euro verkocht. Dat betekent een korting van ruim 23 procent en meer dan 40 euro korting. Op een product dat bij Apple eigenlijk nooit in de aanbieding is.

Apple AirPods voor weinig

Dus als je op zoek bent naar gewoon goede earbuds, maar je budget niet enorm groot is, dan is dit gewoon de beste deal die je kunt scoren. Het gaat om de tweede generatie van de Apple AirPods. Deze kosten normaal 179 euro en gelden dan als instapmodel binnen de AirPods-familie. Het gaat hier om het model met de normale oplaadcase. Mocht je op zoek zijn naar een draadloze oplaadcase, waardoor je de earbuds altijd kunt opladen, dan is deze ook los te koop. En ook die kent een mooie korting. Wil je liever gewoon in één keer de earbuds met een draadloze oplaadcase, dan is die ook nog met korting te scoren.

De beste deal blijft echter de Apple AirPods met een gewone oplaadcase. Wanneer de oordopjes volledig zijn opgeladen, dan gaan ze zo’n vijf uur mee. Met een draadloze oplaadcase kun je uiteindelijk meer dan 24 uur luisteren. En met de gewone oplaadcase aan de kabel zo goed als oneindig, maar dat terzijde. De oordopjes gaan automatisch aan wanneer je ze gebruikt en worden automatisch verbonden met je smartphone of ander apparaat waaraan je ze hebt gekoppeld. Wanneer je graag gebruik maakt van de mogelijkheden van Siri, dan is dat ook gewoon met deze oordopjes mogelijk. En wanneer je ze aan meerdere apparaten wilt koppelen, dan moet het wisselen daar tussen een fluitje van een cent zijn.

Kortom, een waardevolle toevoeging wanneer je al een iPhone hebt. Zoals gezegd kun je ze hier scoren.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Tekenen

  Nooit geweten dat die rare tandenborstels zo duur waren. Jemig.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Vergelijk ze maar eens met andere draadloze a-merken. Dan zijn die prijzen vrij normaal. De verkoop van oordopjes is booming, en net als bij de telefoons is het vooral de high-end markt die het goed doet bij de consument.

 • Profielfoto
  Maarten2015

  Heel erg al die reclame voor amazon. Blijkbaar zijn veel websites met technieuws ‘omgekocht’ door Amazon om niet te vermelden dat ze reclame maken en om alleen links naar amazon te publiceren.

  Het voelt erg verkeerd dat een Apple-achtige website daar kritiekloos aan meedoet.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Maarten2015 op 17 mei 2020 21:52
  Heel erg al die reclame voor amazon. Blijkbaar zijn veel websites met technieuws ‘omgekocht’ door Amazon om niet te vermelden dat ze reclame maken en om alleen links naar amazon te publiceren.

  Het voelt erg verkeerd dat een Apple-achtige website daar kritiekloos aan meedoet.

  Inderdaad. Behalve dat de site en het forum al jaren brak draaien, krijgen we nu ook nog eens verdoken reclame voor dat clubje belastingontduikers/uitbuiters van Bezos door onze strot geramd. Moet deze site echt naar de haaien?

 • Profielfoto
  Gidneo

  Beste redactie,

  Ga je alsjeblieft een stevig potje schamen voor deze schaamteloze reclame voor Amazon.

  Heb letterlijk jaren en jaren meegelezen hier. M’n sympathie voor OMT verdwijnt langzaam maar zeker.

  Laatst heb ik toch maar eens een account aangemaakt hier en gereageerd op een beschamend slecht artikel over ‘5 redenen waarom je de nieuwe iPad moet kopen en 4 waarom niet’. Zó tenenkrommend slecht geschreven dat jullie het artikel na mijn reactie zelfs compleet hebben verwijderd. Goede keuze, dat wel. Ik bedoel maar te zeggen dat de kwaliteit, de trots en de eigenheid van OMT naar de achtergrond verdwijnt.

  Ik heb altijd sympathie gehad voor Onemorething. De energie lijkt alleen weg de laatste tijd. Nieuws komt laat, het niveau daalt, artikelen worden gekopieerd vanuit andere bekendere blogs, en nu… hebben jullie ook nog je waardigheid verloren door zulke doorzichtige Amazon advertenties, zo prominent in beeld, aan te bieden als regulier artikel. Beschamend.

  Is dit de enige manier om te overleven als blog? Jammer. Mij raak je op deze manier kwijt als lezer.

 • Profielfoto
  Eprom

  Gidneo op 17 mei 2020 22:14
  Beste redactie,

  Ga je alsjeblieft een stevig potje schamen voor deze schaamteloze reclame voor Amazon.

  Heb letterlijk jaren en jaren meegelezen hier. M’n sympathie voor OMT verdwijnt langzaam maar zeker.

  Laatst heb ik toch maar eens een account aangemaakt hier en gereageerd op een beschamend slecht artikel over ‘5 redenen waarom je de nieuwe iPad moet kopen en 4 waarom niet’. Zó tenenkrommend slecht geschreven dat jullie het artikel na mijn reactie zelfs compleet hebben verwijderd. Goede keuze, dat wel. Ik bedoel maar te zeggen dat de kwaliteit, de trots en de eigenheid van OMT naar de achtergrond verdwijnt.

  Ik heb altijd sympathie gehad voor Onemorething. De energie lijkt alleen weg de laatste tijd. Nieuws komt laat, het niveau daalt, artikelen worden gekopieerd vanuit andere bekendere blogs, en nu… hebben jullie ook nog je waardigheid verloren door zulke doorzichtige Amazon advertenties, zo prominent in beeld, aan te bieden als regulier artikel. Beschamend.

  Is dit de enige manier om te overleven als blog? Jammer. Mij raak je op deze manier kwijt als lezer.

  Je haalt me de woorden uit het toetsenbord.

 • Profielfoto
  Tekenen

  Ik snap jullie reacties, en ik stoor mij er ook aan.
  Maar ik dacht: een nieuwsite over apple producten. In het Nederlands. En het liefst ook kritisch.
  5 nieuwsitems per dag die grondig onderzocht zijn. Dat lijkt mij 5/6 fte’s.
  Waar worden die door betaald dan?

 • Profielfoto
  kipsaté

  Tekenen op 17 mei 2020 22:58
  Ik snap jullie reacties, en ik stoor mij er ook aan.
  Maar ik dacht: een nieuwsite over apple producten. In het Nederlands. En het liefst ook kritisch.
  5 nieuwsitems per dag die grondig onderzocht zijn. Dat lijkt mij 5/6 fte’s.
  Waar worden die door betaald dan?

  Door Amazon 😉

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Ik kots normaal ook van alle zogenaamde verdekte reclame zoals alle artikelen over Sonos. En ja, ik vind zeker iets van Amazon maar wat is er precies mis mee dat lezers geattendeerd worden op een flinke prijsverlaging/aanbieding van Apple producten? Bij Black Friday oa gebeurde dat toch ook?

 • Profielfoto
  goulashkanone

  Ruwepit op 17 mei 2020 23:34
  Ik kots normaal ook van alle zogenaamde verdekte reclame zoals alle artikelen over Sonos. En ja, ik vind zeker iets van Amazon maar wat is er precies mis mee dat lezers geattendeerd worden op een flinke prijsverlaging/aanbieding van Apple producten? Bij Black Friday oa gebeurde dat toch ook?

  Waar zie jij een aanbieding dan?

  Tegen die prijs kun je ze al langere tijd kopen hoor.

   

 • Profielfoto
  Dorkiban

  Tja, een nieuw dieptepunt. Het kan best dat de site en de FTE’s hiermee betaald moeten worden, maar zelfs Google maakt nog duidelijk wat reclame is en wat niet. Als deze site niet helder is over wat een advertorial is en wat een editorial is, blijft er van de geloofwaardigheid weinig over (voor zover hier nog iets van over is na de Sonos ‘artikelen’).

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Oeh ja, WANT.NL. Ik stuurde laatst de redactie een mailtje om te melden dat ze Ridley Scott (Blade Runner en Alien) verwisseld hadden met Tony Scott (Top Gun, True Romance), waar ik nog ergens in kan komen.
  Even later kijk ik terug en hebben ze de titel vervangen door: Ridley Scott, de maker van Blade Runner 2049. 🤦🏻‍♂️

  Nee jongens, dát was dan weer Denis Villeneuve. Taffelaars.

 • Profielfoto
  Peter1980

  En iedereen maar meewerken aan het businessmodel van Amazon. Extreem goedkoop de markt op, anderen de markt uitdrukken. Misschien vanuit goed ondernemerschap niet samenwerken met ze. Voor mij in ieder geval een reden om niets bij ze te kopen. Geldt overigens ook voor de andere partijen die zo in andere markten te werk gaan.

 • Profielfoto
  wimbers

  Ruwepit op 17 mei 2020 23:34
  Ik kots normaal ook van alle zogenaamde verdekte reclame zoals alle artikelen over Sonos. En ja, ik vind zeker iets van Amazon maar wat is er precies mis mee dat lezers geattendeerd worden op een flinke prijsverlaging/aanbieding van Apple producten? Bij Black Friday oa gebeurde dat toch ook?

  omdat het geen uitzonderlijke aanbieding is want andere bedrijven bieden ze al langer en vaak voor eenzelfde bedrag aan. Zie prijsverloop op deze link: https://tweakers.net/pricewatch/1329626/apple-airpods-2019-met-oplaadcase-wit.html mijn dochter heeft ze maanden geleden al voor dit bedrag gekocht. OMT, ga je schamen, als je een koopadvies neerzet, doe het dan objectief, met meerdere aanbieders netjes onder elkaar zoals tweeakters dat al jaren wel doet. Dit is een advertorial waar je misschien niet eens voor betaald krijgt, wat nog dommer is.

 • Profielfoto
  Ruwepit

  goulashkanone op 18 mei 2020 07:17

  Ruwepit op 17 mei 2020 23:34
  Ik kots normaal ook van alle zogenaamde verdekte reclame zoals alle artikelen over Sonos. En ja, ik vind zeker iets van Amazon maar wat is er precies mis mee dat lezers geattendeerd worden op een flinke prijsverlaging/aanbieding van Apple producten? Bij Black Friday oa gebeurde dat toch ook?

  Waar zie jij een aanbieding dan?

  Tegen die prijs kun je ze al langere tijd kopen hoor.

   

  Waar dan? Ik zie bij Tweakers de goedkoopste voor € 249. €220 lijkt me dan toch echt een aanbieding. De prijs bij Amazon is inmiddels gestegen naar € 239

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Ruwepit op 18 mei 2020 11:29

  goulashkanone op 18 mei 2020 07:17

  Ruwepit op 17 mei 2020 23:34
  Ik kots normaal ook van alle zogenaamde verdekte reclame zoals alle artikelen over Sonos. En ja, ik vind zeker iets van Amazon maar wat is er precies mis mee dat lezers geattendeerd worden op een flinke prijsverlaging/aanbieding van Apple producten? Bij Black Friday oa gebeurde dat toch ook?

  Waar zie jij een aanbieding dan?

  Tegen die prijs kun je ze al langere tijd kopen hoor.

   

  Waar dan? Ik zie bij Tweakers de goedkoopste voor € 249. €220 lijkt me dan toch echt een aanbieding. De prijs bij Amazon is inmiddels gestegen naar € 239

  Excuus…ik heb de Pro’s erbij gepakt. Dat was ook de prijs waarom ik gisteren heel even getwijfeld heb om zet te kopen.

 • Profielfoto
  Maarten2015

  Blij met alle bijval.

  Maar helaas alleen niet van OMT zelf of van de moderators. Die werken toch maar steeds weer door voor OMT wat er ook gebeurt. Weet niet wat ik daar precies van vind. Misschien goed, misschien niet. Zelf zou ik mij op geen enkele manier willen verbinden aan deze site.