Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 4 april 2020

Weekend poll: welke dienst gebruik je voor videobellen?

Of het nu zakelijk of privé is, door de ‘intelligente lockdown’ waarin Nederland zich momenteel in bevindt, is het gebruik van videobellen geëxplodeerd. De behoefte om elkaar te zien en spreken blijft. Zelfs als we allemaal (grotendeels) thuis blijven.

De Amerikaanse app Zoom leek in eerste instantie de grote winnaar, maar krijgt de afgelopen dagen felle kritiek rondom privacy en veiligheid te verduren. Oude bekende Houseparty is plots ook weer populair. Welke dienst gebruik jij het meest om in contact met familie, collega’s of vrienden te blijven? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: welke dienst gebruik je voor videobellen?
Sluiten