Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 11 april 2020
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: doe jij mee aan Bluetooth-tracking tegen corona?

Hoewel Nederland nog een aantal weken in een intelligente lockdown zit, is die niet eeuwig houdbaar. De strijd tegen het coronavirus zal langzaam uit meer preventieve maatregelen gaan bestaan. Denk aan waarschuwingen wanneer je met een besmet iemand in contact bent geweest.

Nadat een aantal landen al experimenteerden met een tracking-app om contacten van burgers in kaar te brengen, zijn Apple en Google nu ook aangehaakt. Ze komen met een universele en naar eigen zeggen privacyvriendelijke manier om in kaart te brengen. Vooralsnog lijkt deelname vrijwillig. Ben jij van plan mee te doen? Stem in onze weekend poll!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: doe jij mee aan Bluetooth-tracking tegen corona?
Sluiten