Jelle van Es
Jelle van Es Deals 8 april 2020
Leestijd: 2 minuten

Sonos geeft weer fijne kortingen op hun producten

Nu we met zijn allen wat vaker thuis zitten, is het zo dat we soms ook wat meer entertainment nodig hebben om je even af te leiden. Genieten van Netflix op een 4K-tv is wat dat betreft top. Of je kijkt Apple TV+ of Amazon Prime TV. Maar soms is een lekker muziekje ook wel fijn en is een goede smartspeaker handig om te hebben. De producten van Sonos worden daarbij vaak goed beoordeeld.

Maar die krengen zijn vaak niet goedkoop. Dus is het goed om soms te wachten op het moment dat Sonos met korting smijt. Dat was destijds het geval met Black Friday in november. Mocht je toen de deals gemist hebben, dan hebben we goed nieuws, want de kortingen zijn weer terug. Het juiste moment om dus te profiteren.

Sonos One

Om te beginnen de Sonos One, waarvoor je 50 euro korting krijgt. Normaal gesproken betaal je voor deze speaker 229 euro, maar tijdens deze actie is dat dus slechts 179 euro. Dit is dan ook een mooi moment om je eerste One aan te schaffen, of om je collectie uit te breiden. De Sonos One is namelijk de ultieme speaker om overal door je huis heen te zetten. Van de slaapkamer tot de badkamer en van de schuur tot de keuken. Dit is de speaker die je zoekt.

  • Bestellen bij Amazon: Sonos One van € 229 voor € 177,93 (zwart)
  • Bestellen bij Bol.com: One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
Sonos One
Klik/tap voor groter.

Sonos One SL

Naast de gewone One profiteert ook de One SL tijdens deze actie. Deze speaker vervangt sinds vorig de Play:1. Het belangrijkste verschil is dat de SL geen microfoon heeft. Je kunt deze dus niet aansturen door middel van spraakcommando’s.

  • Bestellen bij Amazon: Sonos One SL van € 199 voor € 149 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Sonos One SL van € 199 voor € 149 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Sonos One van € 198,99 voor € 149 (zwart of wit)
Sonos One SL
Klik/tap voor groter.

Beam

Ben je niet op zoek naar speakers die je door heel het huis kunt zetten, maar een goede audio oplossing voor je televisie? Dan is de Beam precies wat je zoekt. Deze compacte smart soundbar combineert namelijk het gemak van een wifi-speaker met een surround sound ervaring die iedere film of serie nog intenser maakt. Tijdens deze actie is de Beam vijftig euro of meer goedkoper en zeker een aanrader. Lees hier onze review van de Beam

  • Bestellen Bij Amazon: Beam van € 449 voor € 382 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Beam van € 449 voor € 399 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Beam van € 449 voor € 399 (zwart of wit)

Sonos Beam lifestyle plaatje
Klik/tap voor groter.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos geeft weer fijne kortingen op hun producten
Sluiten