Raymon Mens
Raymon Mens Hardware 15 april 2020
Leestijd: 1 minuut

Oortips voor AirPods Pro nu ook los bij Apple te bestellen

De Apple Store verkoopt nu vervangende oortips voor de AirPods Pro- hoofdtelefoon. De 3 maten (small, medium en large) worden apart aangeboden. Je krijgt twee setjes in een maat naar keuze voor 9 euro.

Dit is een beetje duurder dan toen Apple ze verkocht voor € 3,60 voor een enkele set van twee tips. Maar we gaan daar niet over muggenziften. Daar zijn andere onderwerpen voor. Bovendien is de bezorging gratis.

Vervangende oortips AirPods Pro

Het was voorheen al met enige moeite mogelijk om vervangende oortips te kopen. Je moest ervoor naar de Apple Store en een medewerker om nieuwe exemplaren vragen. Nu is het gewoon online mogelijk. Hier zijn de directe links:

Let op: als je AppleCare+ garantie op je AirPods Pro hebt genomen (voor € 39,-) zijn vervangende tips gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oortips voor AirPods Pro nu ook los bij Apple te bestellen
Sluiten