Op zoek naar iPhone SE hoesjes? Dit zijn een paar kandidaten

Door: Jelle van Es - 3 reacties
iPhone SE aangekondigd
(Afbeelding: Apple)

Nu de iPhone SE echt is onthuld, kunnen we ons langzaam gaan opmaken op de lancering van de nieuwe smartphone. Vanaf vanmiddag is het mogelijk om het nieuwe model te pre-orderen, waarna hij op 24 april uitgeleverd moet worden. En daarbij is het ook handig om een iPhone SE hoesje te scoren.

Hoewel het nieuwe model qua prijs een stuk voordeliger is dan de andere modellen, wil je natuurlijk wel dat hij zo lang mogelijk netjes blijft. En dus doe je er verstandig aan om ook gelijk een iPhone SE hoesje te scoren.

De verschillende soorten iPhone SE hoesjes

Het belangrijkste om te weten is dat wanneer je een iPhone 8 hebt, dat je dat hoesje voor je nieuwe smartphone kunt gebruiken. Het nieuwe model lijkt namelijk veel op dat bestaande model. Het verschil zit hem voornamelijk in de technische kwaliteiten van de iPhone SE ten op zichte van de acht. Daarnaast is het zo dat dat het Apple-logo op beide smartphones net wat anders zit. Wanneer je dat vervelend vindt, dan is het wellicht verstandig om een specifiek iPhone SE hoesje te kopen.

iPhone SE hoesje
Siliconen hoesje voor de iPhone SE (Afbeelding: Apple)

Apple heeft in zijn eigen webshop momenteel twee varianten voor een iPhone SE hoesje te koop. Ten eerste heb je een siliconen variant voor 39 euro. Deze komen in de kleuren zwart, wit en rozenkwarts. Heb je liever iets stevigers? Dan is er ook een leren variant voor 49 euro. Deze komt in het blauw, rood en zwart.

Heb je liever iets anders voor je iPhone SE hoesje? Dan is de keuze uiteraard reuze. Er zijn tegenwoordig diverse shops die zich volledig richten op het verkopen van hoesjes, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het wel wat lastig. Toch willen we er een paar los aanraden. Deze UAG Urban Armor Gear Pathfinder Case wordt specifiek voor de iPhone SE genoemd, waardoor de kans groot is dat hij goed past. Stoer is hij wel. Of ga voor een houten look met deze bamboo case. Wil je een hoesje waarin je ook je pasjes kunt bewaren? Dan is dit een goede optie. En tot slot hebben we hier nog een relatief simpel hoesje met een kickstand. Handig wanneer je bijvoorbeeld Netflix op je iPhone wilt kijken. Meer lezen over de nieuwe iPhone? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Frans

  Hoewel het nieuwe model qua prijs een stuk voordeliger is dan de andere modellen, wil je natuurlijk wel dat hij zo lang mogelijk netjes blijft. En dus doe je er verstandig aan om ook gelijk een iPhone SE hoesje te scoren.

  De belangrijkste reden om een hoesje te scoren is de camera bult op de achterkant. Het is misschien voor iedereen anders, maar ik wordt zelf een beetje wiebelig als een iPhone niet stabiel ligt op tafel of bureau.

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Andere goede reden is dat de telefoon met een hoesje minder snel uit je hand glijdt. Meeste iPhones zijn gladder dan een stuk zeep. En als ie ongelukkig valt is ie stuk.Ik heb daarom het roze silicone hoesje besteld, net wat stroever dan het rode leren hoesje. Tenminste, dat neem ik aan, heb het natuurlijk niet kunnen voelen.

 • Profielfoto
  Frans

  EagerB0bNerd op 17 april 2020 21:11
  Andere goede reden is dat de telefoon met een hoesje minder snel uit je hand glijdt. Meeste iPhones zijn gladder dan een stuk zeep. En als ie ongelukkig valt is ie stuk.Ik heb daarom het roze silicone hoesje besteld, net wat stroever dan het rode leren hoesje. Tenminste, dat neem ik aan, heb het natuurlijk niet kunnen voelen.

  Dat is inderdaad ook een goede reden!:-)

  Ik heb voor mijn iPhone 6 indertijd een leren hoesje genomen. Ik vond dat prettiger aanvoelen en de uitstraling vond ik mooier. Toen kon je dat nog gewoon uitproberen in de fysieke Apple Store. Het is heel persoonlijk wat je prettig vind natuurlijk.

  Van wat ik me kan herinneren was een silicone hoesje inderdaad wat stroever, dus als je dat belangrijk vind is silicone de betere keus.