Fijne Paasdagen ?

Door: Night - 1 reactie
Paas eieren
Afbeelding: Wallpapermania

Het zijn vreemde tijden. De paasdagen zullen voor velen dit jaar heel anders zijn dan andere jaren. Ondanks al het ‘social distancing’ en verplicht thuisblijven, wensen wij de redactie en alle medewerkers van OneMoreThing iedereen…

Fijne, warme Paasdagen

 

We blijven deze Pasen allemaal anderhalve meter uit elkaars buurt. De overheid drukt ons dagelijks op het hart, wat we vanwege de Corona uitbraak wel en niet zouden moeten doen. We zien onze familie, vrienden en geliefden vaak maar op postzegelformaat, tijdens FaceTime, Zoom of Skype. De jaarlijkse Paasbrunch en het bezoekje aan de meubel boulevard gaan dit jaar aan onze neus voorbij en we hebben ‘erop uit trekken’ moeten inruilen voor een bezoekje Hintergarten.

Toch hopen we dat iedereen – ondanks dat het in een andere vorm zal zijn – dat iedereen zal genieten van de Paasdagen. Van het mooie weer maar vooral van de warmte van familie en vrienden en natuurlijk ook van, en met elkaar. Want contact kan op vele manieren ?

Chocolade paas eieren
Afbeelding: Fresh Ideen)

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    gipsman

    Als gelijke! zoals ze in Vlaanderen zeggen.