Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 17 april 2020

Documentaireserie ‘Home’ vanaf nu te zien op Apple TV+

Apple TV+ heeft het aanbod aangevuld met een nieuwe serie. Het gaat om de documentaireserie Home, waarvan het hele eerste seizoen direct te bekijken is.

In Home krijg je als kijker een rondleiding in de meest bijzondere woningen op aarde. Je ziet niet alleen hoe deze unieke huizen eruit zien, maar krijgt ook de verhalen erachter te horen.

Home vanaf nu te zien

Apple TV+ heeft alle negen afleveringen van Home direct beschikbaar gesteld. Dit in tegenstelling tot andere titels op de dienst, waar je iedere week een nieuwe aflevering krijgt. In deze negen afleveringen wordt je meegenomen naar de meest unieke huizen op aarde.

In het eerste seizoen reizen we af naar Zweden, Bali, Chicago, Hong Kong, India, Malibu, Austin en Mexico. In dertig minuten tijd krijg je niet alleen een rondleiding door het huis, maar hoor je ook de verhalen erachter. Apple beschrijft de serie als volgt:

“Ontdek grensverleggende ideeën en inspirerende verhalen achter de vindingrijkste woningen ter wereld. Maak in deze docuserie kennis met de pioniers die het concept ‘thuis’ hervormen en nieuwe invulling geven aan de manier waarop we wonen.”

Wat kom je zoal tegen in deze nieuwe documentaire serie? Je ziet huizen die volledige gemaakt zijn van bamboe, huizen volledig in science-fiction stijl en huizen die volledig met eigen hand zijn gebouwd. Negen bijzondere plekken, negen bijzondere verhalen.

Apple TV+

De nieuwe docuserie Home is dus te zien op Apple TV+. De streamingdienst van Apple is te gebruiken via de Apple TV app. De applicatie is beschikbaar voor iPhone, iPad, Mac, Apple TV en een handje vol smart TVs.

apple tv+ logo grijs 16x9
Klik/tap voor groter

Een abonnement op Apple TV+ kost je €4,99 per maand. Wel is het mogelijk om de dienste eerst zeven dagen uit te proberen voor je hem aanschaft. Wil je een jaar lang gratis gebruik maken van de streamingdienst, dan is dat mogelijk. Bij aankoop van een nieuw Apple-product, zoals de nieuwe iPhone SE (2020), krijg je een jaar gratis toegang.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Documentaireserie ‘Home’ vanaf nu te zien op Apple TV+
Sluiten