Redactie
Redactie Gesponsord 17 april 2020

Apple presenteert: the new and improved iPhone SE

iPhoneDe geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu is het dan toch zover: Apple kondigt het broertje van de alom geliefde iPhone SE aan. Precies, geen 9 of SE2, maar ‘iPhone SE’. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. 

Net zo groot als de iPhone 8

Grote schermen zijn niet altijd even praktisch. Een iPhone in je broekzak bewaren was de afgelopen jaren daardoor een mission impossible. Schaf je een iPhone SE abonnement aan, dan krijg je een telefoon die met zijn 4,7” lcd scherm kleiner dan de vorige modellen, maar groter dan zijn naamgenoot uit 2016.

Net zo snel als de 11

Hij is betaalbaar en valt daarom in de klasse ‘instapmodel’, maar dat doet niets af aan de kwaliteiten van de vernieuwde iPhone SE. Apple heeft de vernieuwde variant namelijk uitgerust met een A13 Bionic Chip. We horen je denken: maar die zit toch ook in de 11? Klopt! Daarom mag je van de SE dus verwachten dat -ie smooth loopt en je geen van jouw favoriete apps hoeft te missen.

Prima camera

De achterkant van de nieuwste versie is uitgerust met een 12-megapixelcamera en een flitser. De Smart HDR-functie die de A13-chip met zich meebrengt zou volgens Apple moeten zorgen voor perfecte foto’s. Ook krijgt het toestel een portretmodus met ‘monocular depth sensing’. Dat is een functie om een scherptediepte-effect te maken bij foto’s van mensen. De nachtmodus van iPhone 11 zit ontbreekt. Maar ja… hoe vaak gebruiken we die nu?

Hebben? De pre-order (bij KPN) start op 17 april: als eerste besteld = als eerste in huis!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple presenteert: the new and improved iPhone SE
Sluiten