Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 8 april 2020
Leestijd: 2 minuten

‘Apple werkt aan over-ear koptelefoon en AirPods X’

Een goede koptelefoon is iets dat altijd handig is om te hebben. Of je nu thuis je favoriete serie kijkt via je iPad of tijdens het werken niet gestoord wil worden door het geklets van je collega’s. Apple lijkt nu aan een nieuwe over-ear versie te gaan werken, naast de AirPods X.

Er gaan al een tijd geruchten over de AirPods X en de nieuwe koptelefoon. Nu laat Jon Prosser op Twitter weten over meer informatie te beschikken. En die informatie is best wel interessant.

De AirPods X en de over-ear koptelefoon van Apple

Zo zou de nieuwe koptelefoon van Apple tijdens de WWDC in juni uitgebracht worden en zou deze in de Verenigde staten voor zo’n 350 dollar verkocht worden. De AirPods X, die ook wel eens de AirPods Pro Lite genoemd worden, zouden dan ergens in september of oktober uitgebracht worden voor een prijs van zo’n 200 dollar. In de onderstaande tweet wordt die voorspelling gedaan.

Als dit plan doorgaat, dan lijkt het er op dat Apple het plan heeft om de huidige Beats-line langzaam uit te faseren. Een aantal jaar geleden nam Apple voor zo’n 3 miljard dollar het bedrijf over en zijn sinds die tijd de verschillende koptelefoons in de winkel van Apple te koop. Het lijkt er nu voornamelijk op dat de technieken van de verschillende producten gebruikt gaan worden in toekomstige Apple Producten. Dat heeft op één of andere manier net wat meer waarde dan het merk Beats zelf. Zoals in de tweet valt te lezen zou de over-ear koptelefoon van Apple lijken op de Beats-koptelefoon, zoals je hieronder het kunt zien.

https://cdn.onemorething.nl/uploads//2020/02/headphones-man-music-person-374777-2400x720.jpg
De koptelefoon van Beats

Uiteraard zijn dit wel nog maar geruchten en moeten we uiteindelijk gaan zien wat er gaat gebeuren. Maar een nieuwe reeks aan AirPods is iets waar al een tijdje over wordt gesproken. Daarbij zou het gaan om een variant die vooral bedoeld is om te gebruik tijdens het sporten. Daarom zouden deze gebruik maken van kabels om ze in je nek te leggen en niet te verliezen. Wil je meer lezen over de AirPods? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple werkt aan over-ear koptelefoon en AirPods X’
Sluiten