Huub Everstijn
Huub Everstijn Diensten 17 maart 2020
Leestijd: 2 minuten

Coronavirus: Ziggo klanten krijgen tijdelijk gratis extra kanalen

Door de gevolgen van het Coronavirus staat ons gewone leven een beetje op z’n kop. Misschien werk je verplicht thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken biedt Ziggo zijn klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin.

Op de vier zenders van Film1 is een breed aanbod films en klassiekers in alle genres te zien. Ook zijn de films van Film1 On Demand vanaf dinsdagavond 17 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox. In het On Demand menu onder ‘Aanbieders’ vind je bij Film1 een ruim aanbod films die je tijdelijk zonder extra kosten kunt kijken. Waar je Film1 On Demand kunt vinden, is te zien op de Ziggo site.

Kids, cabaret en comedy op Ziggo

Op de zeven kids zenders hebben Ziggo klanten toegang tot films en series voor de kleintjes. Ook op Ziggo TV (kanaal 13) is er een afwisselend programma met extra’s voor kids en cabaret in het weekend. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Zo maak je het gezellig thuis.

Op welk kanaal kan je kijken?

De extra zenders zijn vanaf maandagmiddag 16 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale televisie. Heb je geen digitale televisie? Dan kijk je via de gratis Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop. Dit geldt voor alle zenders, behalve Film1.


Extra maatregelen Coronavirus

Het bedrijf meldt verder nog dat continuïteit en capaciteit van hun netwerken en diensten nu belangrijker zijn dan ooit. De hoogste prioriteit ligt daarom bij het voorkomen en verhelpen van storingen en het garanderen van deze capaciteit. Vanzelfsprekend staat hierbij de gezondheid van Ziggo klanten en medewerkers centraal.

Ook andere TV aanbieders komen met soortgelijke ‘aanbieding’

Naast Ziggo biedt ook KPN vanwege de Corona crisis zijn klanten een maand lang extra zenders. Ook XS4all biedt zijn klanten tot en met 13 april de gratis zender Film1 Première , Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music, Comedy Central Extra en 192 TV aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Coronavirus: Ziggo klanten krijgen tijdelijk gratis extra kanalen
Sluiten