Coronavirus: Ziggo klanten krijgen tijdelijk gratis extra kanalen

Door: Night - 9 reacties
Ziggo
Afbeelding: Ziggo

Door de gevolgen van het Coronavirus staat ons gewone leven een beetje op z’n kop. Misschien werk je verplicht thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken biedt Ziggo zijn klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin.

Op de vier zenders van Film1 is een breed aanbod films en klassiekers in alle genres te zien. Ook zijn de films van Film1 On Demand vanaf dinsdagavond 17 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox. In het On Demand menu onder ‘Aanbieders’ vind je bij Film1 een ruim aanbod films die je tijdelijk zonder extra kosten kunt kijken. Waar je Film1 On Demand kunt vinden, is te zien op de Ziggo site.

Kids, cabaret en comedy op Ziggo

Op de zeven kids zenders hebben Ziggo klanten toegang tot films en series voor de kleintjes. Ook op Ziggo TV (kanaal 13) is er een afwisselend programma met extra’s voor kids en cabaret in het weekend. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Zo maak je het gezellig thuis.

Op welk kanaal kan je kijken?

De extra zenders zijn vanaf maandagmiddag 16 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale televisie. Heb je geen digitale televisie? Dan kijk je via de gratis Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop. Dit geldt voor alle zenders, behalve Film1.

TV-zenderKanaal
Film1 Premiere101
Film1 Action102
Film1 Family103
Film1 Drama104
Nicktoons303
Nick Music304
Pebble TV305
Nick Jr.306
Boomerang309
BabyTV310
RTL Telekids312
Comedy Central Extra124
Ziggo TV13

Extra maatregelen Coronavirus

Het bedrijf meldt verder nog dat continuïteit en capaciteit van hun netwerken en diensten nu belangrijker zijn dan ooit. De hoogste prioriteit ligt daarom bij het voorkomen en verhelpen van storingen en het garanderen van deze capaciteit. Vanzelfsprekend staat hierbij de gezondheid van Ziggo klanten en medewerkers centraal.

Ook andere TV aanbieders komen met soortgelijke ‘aanbieding’

Naast Ziggo biedt ook KPN vanwege de Corona crisis zijn klanten een maand lang extra zenders. Ook XS4all biedt zijn klanten tot en met 13 april de gratis zender Film1 Première , Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music, Comedy Central Extra en 192 TV aan.

Ziggo

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Sugar and Cream

  KPN klanten kregen een soortgelijke aanbieding.

 • Profielfoto
  RW076

  Wat! Geen meiden van Holland? We moeten wel de aarde opnieuw bemensen he jongens. Niet iedereen kan dat met wat er naast hem/haar zit op de bank zonder externe stimulans.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Aarde opnieuw bemensen?! Ik denk dat we met een verviervoudiging in de afgelopen 100 jaar eigenlijk al teveel ons best hebben gedaan…

 • Profielfoto
  Igor

  Xs4all klanten krijgen ook een vergelijkbaar aanbod

 • Profielfoto
  Night

  Sugar and Cream op 17 maart 2020 18:38

  KPN klanten kregen een soortgelijke aanbieding.

  Ik zal het even toevoegen. Dank.

  Igor op 17 maart 2020 20:37

  Xs4all klanten krijgen ook een vergelijkbaar aanbod

  Dit heb ik niet kunnen verifiëren op hun website. heb je een link of meer info?

 • Profielfoto
  Kevin

  T-Mobile klanten niet? Karig.

 • Profielfoto
  Ome Kor

  @Night, onderaan deze pagina:

  https://www.xs4all.nl/klant/corona/

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Kevin op 17 maart 2020 22:51
  T-Mobile klanten niet? Karig.

  Die gaan vast wel volgen, nu zo’n beetje iedereen aan die acties meedoet.

 • Profielfoto
  jeehaa

  Dat ging – soort van – wel ten koste van het internet ten westen van Amsterdam. Dat ligt sinds gisterochtend zo goed als plat en volgens Ziggo zelf gaat de storing bijna 48 uur duren.