Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 14 maart 2020

Weekend poll: is thuiswerken een zegen of vloek?

Na nieuwe landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn veel bedrijven op slot gegaan. Wie kan, moet thuiswerken en reizen met het openbaar vervoer zoveel mogelijk beperken. Nederland heeft daarmee onbewust een groot thuiswerk-experiment gelanceerd.

Sommige mensen kunnen thuis heerlijk productief zijn, terwijl anderen zich niet kunnen focussen en liever de kat of kinderen aandacht geven. Hoe sta jij tegenover thuiswerken? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: is thuiswerken een zegen of vloek?
Sluiten