Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 28 maart 2020

Weekend poll: iPad met trackpad of muis, wat denk je ervan?

De iPad heeft sinds deze week de potentie om een stuk nuttiger te zijn. Er komt een Magic Keyboard met trackpad voor Apple’s tablet en met iPadOS 13.4 is ondersteuning voor muizen en trackpads een feit. Apple heeft er niet voor gekozen om de Mac-bediening te repliceren, maar doet het op een nieuwe manier.

Als je ziet welke kant de iPad Pro en iPadOS op gaan, kwam deze ontwikkeling niet als verrassing. Maar is het ook nuttig? Hoe denk jij over een trackpad of muis bij de iPad? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: iPad met trackpad of muis, wat denk je ervan?
Sluiten