Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 7 maart 2020

Weekend poll: gebruik je een VPN?

Vroeger was een VPN vooral iets voor thuiswerkers om veilig verbinding met een bedrijfsnetwerk te maken, maar tegenwoordig zijn ook hele andere toepassingen mogelijk. Aanbieders van VPN-apps en -diensten schieten als paddenstoelen uit de grond. Ze sponsoren podcasts, YouTube-video’s en maken zelfs reclame op televisie.

Privacy en het omzeilen van geografische beperkingen van streaming­diensten worden vaak als verkoopargumenten genoemd. Dat brengt ons op de vraag: gebruik jij een VPN, of acht je dit overbodig? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen…)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: gebruik je een VPN?
Sluiten