Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 12 maart 2020

iPhone 11 Pro camera op z’n best: ruim vijf uur durende video maakt indruk

Dat de camera van de iPhone 11 Pro puik zijn werk weet te doen was al bekend. Maar dankzij een ruim vijf uur durende video komt zijn ware kracht pas echt bovenwater. En het is uiterst indrukwekkend.

Apple deelt een video op YouTube waarin je als kijker meegenomen wordt door het iconische Hermitage Museum uit Rusland. En ondanks het feit dat de beelden er imposant uitzien, is het verhaal erachter nog veel indrukwekkender.

iPhone 11 Pro camera en batterij op hun best

Sommige mensen zullen de video zien als een prachtige film, waar andere het een pure productdemonstratie zullen noemen. Apple heeft een nieuwe video gepubliceerd die een speelduur heeft van 5 uur en 19 minuten. In deze tijd wordt je als kijker meegenomen op een rondleiding door het ionische Hermitage Museum in Rusland.

De video laat niet alleen zien hoe krachtig de camera van de iPhone 11 Pro is. Dat het nieuwe camerasysteem veel in zijn mars heeft wisten we al. Iets dat deze 4K rondleiding overigens ook nog eens aantoont. Maar Apple wilde met dit project vooral laten zien hoe indrukwekkend de batterij van de iPhone 11 Pro is. En met de cijfers die daarmee gepaard gaan kunnen we wel stellen dat dit degelijk indrukwekkend is.

De bovenstaande video duurt 5 uur en 19 minuten en 28 seconden. De batterij van de iPhone 11 Pro, waarmee gefilmd is, hield dit makkelijk vol. Sterker nog: aan het einde van de sessie was er nog 19% van de batterij over. De video is op een enkele (volledige) lading geschoten in een 4K resolutie. Aan het einde van de rit had het videobestand een grootte van 125GB.

Hermitage Museum

De beelden van de iPhone 11 Pro zijn geschoten in het Hermitage Museum in Sint-Petersburg in Rusland. Het museum opende in 1852 de deuren voor het publiek en is anno 2020 nog steeds te bezoeken. Het Hermitage Museum behoort tot een van de grootste museums ter wereld.

Regisseuse Axinya Gog neemt de kijker mee het museum in en gaat langs de 45 hallen van het museum. Deze hallen hangen vol met bijna 600 meesterwerken van Rubens, Rembrandt, El Greco en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 11 Pro camera op z’n best: ruim vijf uur durende video maakt indruk
Sluiten