Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 20 maart 2020

iPad Pro 2020 wallpapers: download ze hier voor al je apparaten

Apple onthulde deze week de nieuwe iPad Pro line-up. Het bedrijf uit Cupertino introduceerde een LiDAR scanner, een krachtig A12Z Bionic processor en een nieuwe Magic Keyboard met een trackpad. Maar daar bleef het uiteraard niet bij.

Net zoals bij de meeste nieuwe Apple producten zijn er ook bij de iPad Pro weer nieuwe wallpapers te vinden. Wallpapers die je niet alleen op je nieuwe iPad kan downloaden en gebruiken.

iPad Pro wallpapers nu te downloaden

Ondanks het feit dat de nieuwe 11-inch en 12.9-inch iPad Pro al direct te bestellen zijn, zullen de eerste verschepingen waarschijnlijk pas volgende week plaatsvinden. Maar voor de mensen die nu al enigszins aan de haal willen gaan met datgeen dat nieuw is, kunnen we wel al aan de slag met de nieuwe wallpapers.

Grafisch ontwerper AR7 heeft, op Twitter, namelijk de nieuwe wallpapers alvast gedeeld. Niet alleen zijn deze achtergronden geoptimaliseerd voor de iPad Pro, maar ook voor andere iPad-modellen en iPhones.

De link in de tweet brengt je naar een Google Drive map waarin de achtergronden staan. Daar heb je de mogelijkheid om ze te downloaden voor:

  • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, Xs Max, XR, XS en X
  • iPhone 8 (Plus) of ouder
  • Alle iPad-modellen

De beelden zijn direct van een iPadOS 13.4 IPSW bestand afgehaald van een iPad Pro. AR7 optimaliseert ze voor alle apparaten.

Nagemaakte afbeelding

De persbeelden van Apple tonen ook een andere wallpaper met wolken. Deze is voorzien van de kleuren rood, blauw en paars. Deze is niet te downloaden via de bovenstaande drive-map, maar je kan er wel zeker mee aan de slag.

Dit is mogelijk dankzij het werk van grafisch vormgever Fabio Scarparo. Hij heeft de afbeelding nagemaakt en biedt deze aan in een resolutie van 5450×4084. Via deze link kan je er zelf mee aan de slag.

Wat ons betreft zien de wallpapers er weer fantastisch uit, maar wat vinden jullie er van? Laat het ons weten!

Reageer op artikel:
iPad Pro 2020 wallpapers: download ze hier voor al je apparaten
Sluiten