De Apple Powerbeats 4 duiken op uit het niets

Door: Jelle van Es - 1 reactie
Apple Powerbeats 4
(Afbeelding: WinFuture)

Meestal is het zo dat wanneer Apple met nieuwe producten komt, deze eerst voorzien worden van maanden aan geruchten, gevolgd door een aankondiging en dan de release. Wat dat betreft is het vreemd dat Apple’s Powerbeats 4 ineens zijn opgedoken.

Dit weekend ontdekte iemand de headsets in de Amerikaanse Walmart in de staat New York. Nadien is bekend geworden dat ook een ander persoon ze heeft gekocht. We weten nu dus zeker dat ze echt bestaan.

De Apple Powerbeats 4 zijn er

Of je ze binnenkort ook in Nederland kan halen met de huidige coronacrisis waarin we ons bevinden, dat is nog maar de vraag. Maar door het het nieuws weten we er wel iets meer van. De Apple Powerbeats 4 kosten 149 dollar, wat zo’n vijftig dollar minder is dan de huidige Powerbeats 3. Ze gaan dankzij de draadloze H1-chip van Apple zo’n vijftien uur mee als je ze hebt opgeladen. Daarnaast moet het ook mogelijk zijn om via Siri te communiceren met je telefoon.

Gelukkig is er ook iemand die de Apple Powerbeats 4 daadwerkelijk mee naar huis heeft genomen. Daardoor krijgen we een beter idee van hoe ze er uit zien en hoe ze werken. Hoewel het verbindingssnoertje ietwat ouderwets oogt, is dat wel handig wanneer je aan het sporten bent en constant de angst hebt dat je de oordopjes verliest. De mensen van AppleInsider laten hieronder een voorproefje zien van wat je straks kunt verwachten wanneer ze daadwerkelijk te koop zijn.

De Apple Powerbeats 4 maken gebruik van een lightning-kabel om ze op te laden. Door de batterij vijf minuten op te laden, heb je weer een uurtje langer luisterplezier. Wanneer ze officieel worden aangekondigd, dat is nog niet bekend.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Shmoo

    Waar zijn die draadjes voor die er aan zitten?

     

    Kom nou Apple. Doe eens iets beter je best dan enkel al je oude meuk maar lopen uit te melken met nieuwe plastic jasjes en kleurtjes.