Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 13 maart 2020

Apple TV+ documentaire Beastie Boys Story krijgt eerste volledige trailer

Apple TV+ heeft de eerste volledige trailer van de Beastie Boys Story op YouTube gepubliceerd. In de video, van bijna drie minuten lang, krijgen we een eerste indruk in het verhaal van de rapgroep.

De Beastie Boys Story is een live-documentaire en tot op heden wisten we nog niet helemaal wat dit precies inhield. Na het zien van de trailer is dat wel duidelijk. Mike Diamond en Adam Horovitz vertellen jou hun persoonlijke verhaal op Apple TV+.

Eerste Apple TV+ trailer voor Beastie Boys Story

Zoals gezegd krijgen we dankzij de Apple TV+ trailer een goed inkijkje in wat zo’n “live documentary experience” nu precies inhoudt. Op het podium vertellen bandleden Mike Diamond en Adam Horovitz dus hun persoonlijke verhaal.

Zo vertellen ze over de begindagen van de groep en hun jonge jaren. Over het succes dat kwam kijken bij hun maffe idee en wat een break van zes jaar voor de Beastie Boys heeft betekent. Maar uiteraard gaat het vooral over een vriendschap die veertig jaar duurde en het verlies van Adam Yauch. Het derde lid van de Beastie Boys overleed in 2012 aan de gevolgen van kanker.

Vanaf april in bioscoop en in je woonkamer

De Beastie Boys Story komt, zoals de planning op dit moment is, in april naar je toe in de bioscopen en op Apple TV+. Zo zal de documentaire vanaf 2 april te zien zijn in een aantal IMAX-bioscopen. Welke bioscopen dat precies zijn is op dit moment nog niet bekend, maar we verwachten dat dit vooral in Amerika gebeurt. Of we dus ook de premiere in Nederland krijgen is nog maar de vraag.

Wat we wel weten is dat we hem hier vervolgens wel op Apple TV+ kunnen bewonderen. De documentaire van Spike Jonze is vanaf 24 april 2020 te zien.

Wat ons betreft een uiterst interessante documentaire over een uiterst interessante groep. Ben jij van plan om hem te kijken op Apple TV+?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV+ documentaire Beastie Boys Story krijgt eerste volledige trailer
Sluiten