Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 18 maart 2020

Beastie Boys Story IMAX première afgelast, releasedatum blijft hetzelfde

Op 3 april zou de Apple TV+ live documentaire Beastie Boys Story in premiere gaan in verschillende IMAX bioscopen. Maar dat feestje gaat, dankzij het coronavirus, niet door.

Het is inmiddels niet verrassend meer dat bepaalde evenementen niet meer door gaan. Zo stond een bioscoop premiere gepland voor de documentaire die vanaf 24 april te zien is op Apple TV+. De premiere gaat dus niet door op dit moment, maar de releasedatum blijft hetzelfde.

Apple en IMAX blazen premiere af

Deadline maakt vandaag bekend dat Apple en IMAX de premiere hebben afgeblazen. Deze zou in verschillende bioscopen in Amerika plaatsvinden, maar gaan uiteindelijk dus niet door. De premiere van de Beastie Boys Story zou op een later moment plaats kunnen vinden, maar wanneer dat zal zijn is niet bekend.

Wat betreft de lancering van de eerste live documentaire op Apple TV+ verandert er weinig. De planning is om deze alsnog op 24 april 2020 naar het platform te brengen. Dus mensen die de documentaire graag willen bewonderen, kunnen dit gewoon nog volgens planning doen.

 

Apple TV+ documentaire ‘Beastie Boys Story’

 

De documentaire van Spike Jonze is zeker een unieke. Het gaat namelijk om een “Live Documentary” over de Beastie Boys. Wat dat precies inhoudt werd vorige week bekend toen de eerste trailer online verscheen.

Op een podium vertellen oud-leden Mike Diamon en Adam Horovitz hun persoonlijke verhaal. Een verhaal dat gaat over de begindagen van de groep en hun jonge jaren. Over het immense succes dat daarbij kwam kijken en hun maffe ideeën. Het richt zich op wat een pauze van zes jaar met de leden gedaan heeft. En het gaat uiteraard over vriendschap. Een vriendschap dat veertig jaar duurt en de drie leden dicht bij elkaar brengen. Uiteraard wordt er ook gericht op het overlijden van Adam Yauch. De man overleed in 2012 aan de gevolgen van kanker.

De Beastie Boy Story gaat dus een uniek verhaal vertellen over een uniek trio. En vanaf 24 april 2020 is hij te zien op Apple TV+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beastie Boys Story IMAX première afgelast, releasedatum blijft hetzelfde
Sluiten