Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 2 maart 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple stuurt ‘carepackages’ naar werknemers in China

Sinds de wereld op de hoogte is gemaakt van het coronavirus, zitten verschillende Chinese steden behoorlijk op slot. In vrees voor verdere verspreidingen mogen mensen al tijden niet naar buiten. Ook werknemers van Apple hebben daar last van.

Om deze werknemers een hart onder de riem te steken, heeft Apple besloten om hen een klein pakket te sturen. Verschillende werknemers die zich bevinden in de provincies Hubei en Wenzhou hebben nu een pakketje ontvangen om de thuissituatie iets dragelijker te maken.

Apple stuurt carepackages naar China

De pakketjes die Apple naar China heeft gestuurd moeten vooral gezien worden als een ondersteuning van de situatie daar en het feit dat men hun werknemers niet iets vergeten. Het pakket is gevuld met verschillende dingen die de werknemers kunnen gebruiken. Denk daarbij aan zeep en maskers om verder verspreiding tegen te gaan, maar ook wat snacks. Het meest interessante aan het pakket is echter de gloednieuwe iPad. Dit om de verveling tegen te gaan of de kinderen van de werknemers de mogelijkheid te geven om nog iets aan hun studie en school te doen.

Apple carepackage
Het pakket met daarin een iPad

Met het pakket is ook een brief door Apple meegestuurd. Daarin valt het volgende te lezen:

Dear Colleagues in Hubei and Wenzhou:

We hope this note finds you healthy and well.

Since the last communication with you, we understand that you are all staying strong in this challenging time. We understand the difficulties you are facing and would like to provide our best support to you and your families.

We are sending our best wishes to you on behalf of the entire Apple Team, together, with another CareKit for you and your families. In the kit, you will find comfort items and an iPad which can be used to facilitate children’s online learning or help pass the time during your prolonged stay away from your home.

Hoe lang alle Apple-werknemers in China nog thuis moeten blijven is nog niet bekend. Meer lezen over de problemen die spelen rondom het virus? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple stuurt ‘carepackages’ naar werknemers in China
Sluiten