Jelle van Es
Jelle van Es Apple Inc. 26 maart 2020

Apple doneert een enorme lading aan coronavirus maskers

In Nederland hebben we al een tijdje te maken met de beperkingen die het coronavirus ons oplegt. De situatie in de Verenigde Staten is echter nog net wat anders. Daar zijn ze zich aan het voorbereiden op de ellende die komt. Apple helpt daarbij een handje.

Afgelopen weekend werd al door de Vice President van de Verenigde Staten, Mike Pence, bekend gemaakt dat Apple een donatie had gedaan van zes miljoen zogenaamde N95 maskers om zorgverleners te beschermen tegen het virus. Vervolgens werd dat aantal bijgesteld tot negen miljoen en nu trekt Tim Cook zelf zijn mond op.

Apple doneert maskers om zorgverleners te helpen

Op Twitter heeft Tim Cook nu een nieuwe post gemaakt. Daarin vertelt hij dat iedereen er alles aan moet doen om er voor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Zo moet je afstand houden en de regels die gegeven worden door de autoriteiten op te volgen. Daarnaast laat hij weten dat Apple in het bezit is gekomen van maar liefst tien miljoen maskers die helpen het virus niet te verspreiden en die te verdelen. De post is hieronder te bekijken.

Daarnaast laat de Apple-CEO nog weten dankbaar te zijn. Dankbaar voor iedereen die nu het werk doet om het land te laten draaien. Daarbij benoemt hij de mensen die werken in het magazijn, de mensen die producten vervoeren en zo terecht komen in de supermarkt en de apotheken. Deze mensen verdienen al het respect dat ze kunnen krijgen. Daarnaast hoopt hij dat men positief blijft en dat we sterker uit deze donkere periode gaan komen.

Reageer op artikel:
Apple doneert een enorme lading aan coronavirus maskers
Sluiten