Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 31 maart 2020

25 Apple Arcade games die in tijden van verveling de moeite waard zijn

Het zijn vreemde tijden waarin heel veel mensen thuis zitten. De een heeft werk te verrichten, de ander probeert het gezinsleven niet uit te laten lopen op een regelrechte oorlog. En wat dat betreft kan Apple Arcade een goede dienst zijn om daarbij te helpen.

Apple Arcade staat namelijk vol met fantastische games. Games die je niet alleen zelf geregeld kan spelen, maar waar je ook je gezin bij kan betrekken. Of het nu gaat om roleplaying games, sportgames of arcadegames: de dienst heeft meer dan genoeg te bieden. Maar de vraag is: welke spellen moet je nu echt eens proberen?

Apple geeft je dat antwoord in een verzameling aan editorials. In deze stukken worden games per categorie uitgekozen en gepresenteerd aan gebruikers van het platform. Dus onderstaande 25 Arcade games, zijn games die Apple je aanraadt in tijden van verveling. We zetten ze op een rij.

Apple Arcade: 25 games die de moeite waard zijn

De games die op Apple Arcade staan, zijn verdeeld over verschillende genres. Je kan los gaan met een eigen avontuur, een sportspel spelen of aan de slag gaan met een arcade game. Kortom: er is voor ieder wat wils. En om je te helpen bij je keuze, zet Apple een aantal titels op een rij die voor het hele gezin leuk zijn.

Apple Arcade-Role Playing Games

 • Oceanhorn 2
 • King’s League II
 • Unleash the Light
 • Takeshi en Hiroshi
 • Cat Quest II

Sports Games

 • Ultimate Rivals NHL
 • Skate City
 • Sociable Soccer
 • Ballistic Baseball
 • HyperBrawl Tournament

Apple Arcade Avonturen

 • Jenny LeClue – Detectivu
 • Sneaky Sasquatch
 • Pilgrims
 • ATONE: Heart of the Elder Tree
 • Mutazione

Spannende Platformers

 • Rayman Mini
 • Hot Lava
 • Jumper Jon
 • Exit the Gungeon
 • Stela

https://www.youtube.com/watch?v=eBKzyQUHWCg

Interessante Strategie Games

 • Outlanders
 • Mini Motorways
 • Overland
 • Red Reign
 • Spaceland

https://www.youtube.com/watch?v=frLeePH8W9Y

Wat is het precies?

De meeste mensen die dit artikel lezen zullen weten wat Arcade precies is. Maar er is een kans dat sommigen nog vraagtekens hebben. Arcade is een dienst van Apple waarmee je voor een bedrag van €4,99 per maand, of €49,99 per jaar, games kan spelen op je Apple-apparaten. Het gaat om volledige games die niet voorzien zijn van in-app aankopen of advertenties.

De games van Apple Arcade zijn te downloaden via een speciale knop in de App Store. Wanneer je dit vervolgens gedaan hebt zijn alle titels te spelen op iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV. Ideaal voor mensen die op zijn tijd graag een spelletje willen spelen, maar geen zin hebben om bakken met geld uit te geven.

 

Reageer op artikel:
25 Apple Arcade games die in tijden van verveling de moeite waard zijn
Sluiten