Apple brengt nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes, iPhone-hoesjes en meer

Door: Jelle van Es - 4 reacties
Apple Watch bandjes
(Afbeelding: Apple)

Gisteren werd het nieuws gedomineerd door de aankondigingen van de nieuwe MacBook Air, de nieuwe iPad Pro en de nieuwe Mac Mini. Maar dat was niet het enige dat je nieuw kon vinden op de digitale winkel van Apple.

Want als onderdeel van de zogenaamde lente-line up heeft het bedrijf verschillende bandjes voor de Apple Watch en hoesjes voor de iPhone en iPad in de winkel beschikbaar gesteld. Tijd voor een overzicht.

Nieuwe Apple Watch bandjes

Laat we beginnen met nieuwe Apple Watch-bandjes die beschikbaar zijn gesteld. Voor de zogenaamde sportbandjes serie zien we drie nieuwe kleuren. Dit zijn Cactus, Grapefruit en Pacific. Ben je meer van de geweven bandjes? Dan kun je nu losgaan met nieuwe varianten als Zonnig geel, Vitamine C, Pacific, Neonlime en Neonroze. Liever een sportbandje van Nike? Dan is er op dat gebied ook een nieuwe in de vorm van Zwart/Lime Blast.

Apple Watch sportbandjes
Twee nieuwe kleuren voor de Apple Watch sportbandjes (Afbeelding: Apple)

iPhone hoesjes

Is je huidige iPhone-hoes niet meer wat het geweest is of wil je gewoon wat anders? Dan zijn er nu voor de iPhone 11 en Pro ook een aantal nieuwe kleuren beschikbaar. In de categorie siliconen hoesjes, de goedkoopste variant, heb je nu dezelfde kleren als bij de Apple Watch sportbandjes. Het gaat hier om Cactus, Grapefruit en Pacific. Ben je meer van het leren hoesje? Dan zijn er nu de leuren Pauwenblauw (what is in a name) en Framboos.

iPhone hoesjes
Nieuwe iPhone hoesjes (Afbeelding: Apple)

iPad hoesjes

En tot slot is het ook lente bij de categorie van de hoesjes van de iPad. De keuze is daar wel wat gelimiteerd. Helaas, geen mooie roze hoesje die goed past bij je roze iPad. Wel de kleuren Cactus en Pacific in deze categorie. Het gaat daarbij om de zogenaamde smartcovers, die ook werken als een stand, zodat je lekker op je iPad Netflix kunt kijken.

iPad hoesjes
iPad hoesjes (Afbeelding: Apple)

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  RW076

  Chips! net nu ik voor een paar tientjes tig bandjes voor de AppleWatch heb besteld via Ali.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Hebben we die blauwe niet al eens gehad in het begin? Eerste gen.

 • Profielfoto
  Mrwhoopie

  Ik heb net nog de laatste electric blue lederen band kunnen kopen.Maar Apple moet nog eens met nieuwe lederen bandje uitkomen en eventueel een Titanium bandje.

 • Profielfoto
  Macteach

  heb je nu dezelfde kleren als bij de Apple Watch sportbandjes

  Daarvoor kan ik beter naar de C&A…