Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 1 februari 2020

Weekend poll: 10 jaar iPad, hoe gebruik jij Apple’s tablet?

De iPad vierde afgelopen week zijn tiende verjaardag. Op 27 januari 2010 onthulde Steve Jobs Apple’s tablet, die destijds voor behoorlijk wat vragen zorgde. Kan dit een kleine en goedkope netbook (mini laptop) vervangen? En hoe zit het met Adobe Flash dat populair is, maar niet op de iPad werkt? Zomaar wat vragen die destijds actueel waren.

10 jaar later bleek de netbook geen blijver was, net als Flash. De iPad is wel gebleven en geëvolueerd. Waar de tablet aanvankelijk als consumptieapparaat aangeprezen werd, gaan de iPad Pro en iPadOS 13 de productieve kant op. Hoe gebruik jij de iPad anno 2020? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: 10 jaar iPad, hoe gebruik jij Apple’s tablet?
Sluiten