Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 8 februari 2020

Weekend poll: hoe oud is je Mac?

Volgens de meest recente geruchten ondersteunt iOS 14 straks alle iPhone- en iPad-modellen die nu ook iOS 13 kunnen draaien. Over de opvolger van macOS Catalina is nog niets bekend, maar de huidige versie werkt op alle Mac-modellen die ook voorloper macOS Mojave ondersteunen.

Dit betekent dat Macs uit 2012 nog steeds op de meest recente versie van macOS draaien. En Macs die niet compatibel zijn, krijgt nog twee jaar extra updates. Vandaar de vraag die opkomt: hoe oud is je Mac?

Als je meerdere Macs hebt, gaat de vraag over degene die je het meest frequente gebruikt. Je kunt zien hoe oud je Mac is door te klikken op het Apple-menu linksboven op het scherm en vervolgens “Over deze Mac” te bekijken.

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!

Reageer op artikel:
Weekend poll: hoe oud is je Mac?
Sluiten