Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 15 februari 2020

Weekend poll: heb je een serie op Apple TV+ afgekeken?

Hoewel Apple niet alle afleveringen van series op Apple TV+ in één keer beschikbaar stelt, zijn de eerste seizoenen van verschillende series al voorbij. Dit bijvoorbeeld voor See, The Morning Show, Servant en For All Mankind.

Deze series zijn echter nog niet klaar, tweede seizoenen (en zelfs meer) worden al gepland. Het is natuurlijk Apple’s bedoeling om je na het gratis proefabonnement vast te houden. Maar is de content daar goed genoeg voor? Vandaar onze vraag: heb je een volledig seizoen van een serie op Apple TV+ afgekeken?

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: heb je een serie op Apple TV+ afgekeken?
Sluiten