Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 29 februari 2020

Weekend poll: gebruik je de eSIM van je iPhone?

Groot nieuws rondom de eSIM. Lang was T-Mobile de enige provider in Nederland die de virtuele simkaart van de iPhone ondersteunde, maar plots kwam daar KPN-dochter Simyo ook met ondersteuning voor de eSIM. In België is Orange ook net gestart.

Iedere iPhone sinds de iPhone XS ondersteunt de virtuele simkaart die ook gebruikt kan worden als tweede lijn. Zit jij op een eSIM te wachten, of weegt de zekerheid van een fysieke simkaart die je altijd meteen kunt vervangen zwaarder? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

eSim iPhone kiezen
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: gebruik je de eSIM van je iPhone?
Sluiten