Jelle van Es
Jelle van Es Deals 7 februari 2020
Leestijd: 2 minuten

Mophie brengt twee handige iPhone-powerbanks naar de Apple Store

De iPhone is een apparaat die je op dagelijkse basis enorm veel gebruikt. Hoewel de batterij van de iPhone 11-modellen behoorlijk lang meegaan, is het toch handig om altijd een backup plan te hebben in de vorm van een powerbank. In de Apple Store vind je nu twee handige producten van Mophie.

Mophie is geen onbekend merk wanneer het aankomt op het opladen van je iPhone. Zo zou er al meerdere hoesjes op de markt met een ingebouwde batterij. In dit geval zijn het echter losse powerbanks, maar wel varianten die gebruik maken van een aantal voordelen die je met de iPhone kunt uitbuiten.

Mophie brengt powerbanks naar de Apple Store

Er zijn twee modellen voor de Nederlandse markt in de vorm van de powerstation en de powerstation plus. Qua kracht zijn ze niet zo heel erg indrukwekkend. Ze zijn namelijk voorzien van een 6.000 mAh batterij. Daarmee kun je een iPhone 11 zo’n anderhalf tot twee keer volledig opladen. Dat is meer dan genoeg wanneer je op een vliegreis Netflix-series op je iPhone wilt bekijken, maar is niks in vergelijking met de 30.000 mAh powerbank die ik nu in mijn tas hebt zitten. Het voordeel is dan wel dat ze niet meer dan 200 gram wegen.

Powerbank mophie
De Mophie powerstation plus met de geïntegreerde Lightning-kabel

Beide powerbanks maken gebruik van een 18-W uitvoer van de USB-C-poort. Daarmee kun je je iPhone in een half uur al voor de helft opladen. Daarnaast komt de powerstation plus met een geïntegreerde Lightning-kabel. Die hoef je dan niet nog extra mee te sleuren. Daarnaast kun je ook meerdere apparaten tegelijkertijd met de powerbank opladen, wat handig is als je nog een apparaat met je meedraagt.

Prijzig zijn ze wel. De gewone powerbank kost op de Apple Store 69,95 euro. Wil je de powerstation plus met de geïntegreerde Lightning-kabel, dan betaal je daar 89,95 euro voor. Daar kun je overigens drie simpele powerbanks voor kopen, maar die laden dan minder snel op en zijn wellicht iets minder slick. Wil je meer lezen over de producten van Mophie? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Mophie brengt twee handige iPhone-powerbanks naar de Apple Store
Sluiten