Galaxy Buds+: app van Samsung verraadt bestaan nieuwe oordoppen

Door: Wesley Akkerman - 7 reacties
Galaxy Buds
(Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Op 11 februari kondigt Samsung zijn nieuwste smartphones aan, maar we mogen ook de Samsung Galaxy Buds+ verwachten die dag. Dat is de nieuwe versie van de eerder uitgebrachte Buds-oordoppen. Samsung heeft het nieuws niet bevestigd, maar wel zelf gelekt.

De applicatie van de Samsung Galaxy Buds+ dook namelijk ineens op in de App Store van Apple, laat CNET weten. De pagina staat nog steeds live en is hier te bekijken. Daarmee is het bestaan van de oordoppen bevestigd, ondanks het feit dat het Zuid-Koreaanse bedrijf ze nog niet aangekondigd heeft.

App van Galaxy Buds+

Helaas is het zo dat de app van de Samsung Galaxy Buds+ niet heel veel extra informatie geeft. Gebruikers moeten er wel rekening mee houden dat ze bijvoorbeeld minimaal een iPhone 7 en iOS 10.0 op hun iOS-apparaat nodig hebben. Vooralsnog is dit de enige bevestiging die we hebben, maar het zou gek zijn als de Samsung-oordoppen geen ondersteuning voor Android gaan aanbieden. Dat die informatie nu niet voor handen ligt, betekent niet dat het niet zo is.

Evleaks heeft ook nog een afbeelding gepubliceerd met daarin alle verschillen tussen de beide Buds-varianten.

Verschillen tussen Galaxy Buds-modellen.

Eerder verschenen er al andere geruchten over de Galaxy Buds+. Zo zouden de oordoppen geen active noise canceling hebben, waardoor je dus de geluid van buiten nog steeds goed kunt horen, en zouden ze twaalf uur meegaan op een volle accu. Als dat klopt, dan gaan deze oordoppen twee keer zo lang mee als hun voorganger.

Aankondiging op 11 februari?

Zoals het er nu naar uitziet worden de oordoppen op 11 februari gepresenteerd. Dat is de dag dat Samsung onder meer de Samsung Galaxy S20-serie en de Samsung Galaxy Z Flip presenteert. Dat tweede toestel is de tweede opvouwbare smartphone van het bedrijf, die qua design het meeste wegheeft van de Motorola Razr. Ook wordt verwacht dat we op die datum meer te horen krijgen over de Samsung Galaxy Home Mini: een slimme speaker met stemassistent Bixby aan boord.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Wat een verraders!

 • Profielfoto
  ¿`„

  Winegums for your ears.

 • Profielfoto
  arno1975

  Gaan we nou ook andere merken hier promoten?

 • Profielfoto
  tomc

  De categorisering heeft nog minder te maken met het artikel dan OMT zelf ?

 • Profielfoto
  Night

  Andere merken? Dit is net zo goed nieuws als bv een nieuw HiFi van Sonos. Een ander merk als Apple maar wel te gebruiken door Apple gebruikers, terwijl Apple ook zijn eigen HomePod heeft.

   

  Zo ook de Samsung buds. Die worden naast Android ook door iOS ondersteund en is derhalve dus ook het melden waard.

 • Profielfoto
  arno1975

  Night op 5 februari 2020 18:48
  Andere merken? Dit is net zo goed nieuws als bv een nieuw HiFi van Sonos. Een ander merk als Apple maar wel te gebruiken door Apple gebruikers, terwijl Apple ook zijn eigen HomePod heeft.

   

  Zo ook de Samsung buds. Die worden naast Android ook door iOS ondersteund en is derhalve dus ook het melden waard.

  Volgens die logica kan je elke oordop, elke phone, elke laptop, elke scheet van een ander merk hier op OneMoreThing hier gaan optekenen.

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Night op 5 februari 2020 18:48
  Andere merken? Dit is net zo goed nieuws als bv een nieuw HiFi van Sonos. Een ander merk als Apple maar wel te gebruiken door Apple gebruikers, terwijl Apple ook zijn eigen HomePod heeft.

   

  Zo ook de Samsung buds. Die worden naast Android ook door iOS ondersteund en is derhalve dus ook het melden waard.

  Als ik nieuws over Samsung meuk wil lezen ga ik wel naar een Samsung gerelateerde site.

  Btw, de artikelen die gaan over Sonos komen ook mijn neus onderhand wel uit. De reden: omdat er nagenoeg nooit een artikel geplaatst wordt van een ander merk dan Sonos terwijl er veel meer en beter te koop is. Sonos lobby werkt prima hier.