Advertorial
Advertorial App Store 27 februari 2020
Leestijd: 2 minuten

Foto’s krijgen een nieuw leven met deze bewerkingssoftware

Denk je net dé foto van je vakantie te maken, duikt er ineens een kind met een opblaasbanaan voor de lens. Een photobomb kan heel grappig zijn, maar ook een dierbare herinnering verknallen.

Voor iedereen die z’n foto verpest ziet worden doordat een persoon, voorwerp of eigen vinger het beeld verstoort, is er goed nieuws: Movavi Photo Editor. Dit is een slimme en eenvoudige tool voor het verbeteren van je foto’s. Je verwijdert er heel makkelijk ongewenst gefotografeerde objecten, personen of dieren mee.

Blote kont

Enkele jaren geleden dacht een gezin een leuke familiekiek te maken tijdens de traditionele Nieuwjaarsduik. Wat ze niet doorhadden, was dat er achter hen een vrouw voorovergebogen in d’r blote kont stond die vol in beeld was.

De foto ging uiteindelijk onder meer via Dumpert viraal. Lachen natuurlijk. Maar zoiets zou ook zomaar een dierbare foto kunnen verzieken. De krachtige tools van de Movavi Photo Editor zorgen ervoor dat kleine ongelukjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een foto aanpassen was nog nooit zo simpel.

Movavi Photo Editor voor pc heeft alles dat je nodig hebt voor het bewerken van foto’s zonder gedoe. Van simpele tools tot aan geavanceerde functies. De fotobewerkingssoftware is goed voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

Inkleuren zwart-wit foto’s

Met de Photo Editor kun je als het ware toveren. Kleuren kun je verrijken en je kunt zelfs zwart-wit foto’s inkleuren. Oude foto’s kunnen dankzij de nieuwste technieken een nieuw leven worden ingeblazen, vlekken, rimpels en scheuren zijn zo verwijderd, rode ogen zijn verleden tijd en wazige beelden worden ineens helder. Vanzelfsprekend kun je ook frames en teksten in de foto’s aanbrengen.

Experimenteer met je uiterlijk

Een heel leuke functie van de Photo Editor is het programma waarmee je kunt experimenteren met je uiterlijk. Door 17 fotoretoucheertools kun je verbazingwekkende en grappige transformaties uitproberen. Breng bijvoorbeeld make-up aan of werk je figuur bij in slechts enkele eenvoudige stappen. Je hebt alleen je computer en het fotoprogramma van Movavi nodig.

Met andere ogen

Was het na de klik geen liefde op het eerste gezicht met je foto, dan is er dus niets aan de hand. Wat je eerst maar een waardeloos plaatje vond, kan dankzij het ingenieuze fotobewerkingsprogramma een prachtkiek worden. En het zorgt er ook voor dat je met heel andere ogen naar oude foto’s gaat kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Foto’s krijgen een nieuw leven met deze bewerkingssoftware
Sluiten