AirBands: briljante oplossing voor bewaren AirPods of toch niet?

Door: Lisanne Beijen - 5 reacties
AirPods Apple Watch AirBands
(Afbeelding: Kickstarter)

Veel ontwerpers en fabrikanten profiteren van het succes van producten van Apple. Naast de officiële Apple-gear staat het internet bomvol met cases voor AirPods en bandjes voor de Apple Watch. Deze campagne op Kickstarter probeert dubbel te scoren met een combinatie van de hiervoor genoemde, in de vorm van AirBands.

AirBands zijn siliconen bandjes voor de Apple Watch waarin je Apple’s AirPods kunt steken. De horlogeband maakt de case van Apple’s Bluetooth oordopjes overbodig. Ook al is die eigenlijk niet aan vervanging toe.

AirBands: Apple Watch horlogeband je AirPods

Het AirBands-project is te vinden op Kickstarter: de pagina waar veel goede innovaties te vinden zijn. Al staat er zo nu en dan ook een opmerkelijk item tussen. Of deze gadget een wenselijke innovatie is of een opmerkelijk item, daar zijn we nog niet helemaal over uit. Ontwerper Matt Youngblood is echter overtuigd van het nut van deze horlogeband voor de Apple Watch. De siliconen horlogeband heeft twee sterke siliconen lussen. Daar steek je de Bluetooth oordopjes van Apple in zodat je ze niet kwijt raakt.

De AirBand is bedoeld om je AirPods op een handige en veilige plek te bewaren. Het lijkt niet heel praktisch om ze de hele dag aan je horloge te dragen, maar het kan een oplossing zijn als je ze tussen belletjes door even uit wil doen.

AirBand Apple Watch AirPods
De AirBand (Afbeelding: Kickstarter)

Oplossing voor probleem dat niet bestaat of juist briljant?

Apple heeft inderdaad ook al zelf nagedacht over een plek om AirPods in op te bergen: de case. Die case houdt de Bluetooth oordopjes bij elkaar zodat je er niet een (of beide) kwijtraakt. Daarnaast laadt de case ze ook op. Een handige gadget dus. Maar heb je haast, ben je niet zo handig, of gewoon te lui om de oordopjes in de case te friemelen? Dan is deze band voor de Apple Watch misschien een goede gadget voor jou. Mits je een Apple Watch hebt natuurlijk.

Naar verwachting worden de eerste AirBands in mei van dit jaar verzonden. Wil je er een hebben voor je AirPods en Watch check dan de campagne op Kickstarter. Voor nog geen 20 euro kun je er zelf een uitproberen.

Reacties

5 reacties
  • Profielfoto
    KarelWillem

    Het ziet er niet uit natuurlijk, maar stel; je gaat hardlopen en wilt op een gegeven moment die dopjes uit je oren. Dan heb je die case niet bij je lijkt me. Dan kan het handig zijn.

  • Profielfoto
    KarelWillem

    Een siiconen lusje die je over je eigen bandje heen schuift hoeft echter niet meer te kosten dan een euro of zo. En dan loop je tenminste niet altijd voor schut. Dan schuif je het erop als je het nodig denk te hebben.

  • Profielfoto
    Shmoo

    Dit is vooral een kwestie van accessoires willen maken om het maken. Bij mensen die dit kopen moet je op de knieschijven gaan staan.

  • Profielfoto
    Kotter86

    Haha, wat een grap.

  • Profielfoto
    KarelWillem

    Zal ik ze even printen voor de geïnteresseerden? .;)